Z. Williamsono virėjas: jis nori tapti MVP kitame sezone, ir aš tai matau

Z. Williamsono virėjas: jis nori tapti MVP kitame sezone, ir aš tai matau

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždės bei Jono Valančiūno komandos draugo Naujojo Orleano "Pelicans" gretose Ziono Williamsono asmeninis virėjas Christianas Greenas papasakojo apie atleto ateities planus.



"Zionas maitinasi taip, kad turėtų optimalią formą. Mano berniukas pasakė, kad nori tapti ateinančio sezono MVP. Ir aš tai matau. Aš tuo tikiu.

Tikiu, kad Zionas taps lygos veidu, kai LeBronas baigs karjerą. Matau tai. Dirbame ties tuo, kad jis palaikytų optimalią formą ir būtų sveikas. Ir šiuo metu jis sveikas. O kai prasidės sezonas, atrodys dar geriau", – teigia Ch.Greenas.

Su dideliu antsvoriu nuolat kovojantis bei su įvairiomis sveikatos problemomis susidūręs 2019 metų naujokų biržos pirmasis šaukimas praėjusiame sezone nesužaidė nė mačo.


Pastaruoju metu internete pasirodydavo daug nuotraukų bei vaizdo įrašų su sportuojančiu Z.Williamsonu, o individualiai su juo dirbantys treneriai krepšininko formą vadina puikia.

NBA lygoje 21-erių 198 cm ūgio puolėjas viso sužaidė vos 85 rungtynes, vidutiniškai per 32 minutes įmesdavo 25,7 taško (60,7 metimų iš žaidimo), sugriebdavo po 7 kamuolius ir atlikdavo 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: