JAV pasipiktinę, kad ESPY apdovanojimą skyrė ne vienarankiui krepšininkui (VIDEO)

JAV pasipiktinę, kad ESPY apdovanojimą skyrė ne vienarankiui krepšininkui (VIDEO)

JAV sporto aistruoliai liko nepatenkinti, kad ESPY apdovanojimas buvo įteiktas šios šalies moterų futbolo rinktinės atstovai Megan Rapinoe, o ne vienarankiam krepšininkui Hanseliui Emmanueliui.



Vaikystėje ranką praradęs 18-metis dominikietis turi daugybę sekėjų socialiniuose tinkluose, kur ir kilo didžiulis nepasitenkinimas.

"Jis turėjo dvigubo dublio vidurkį savo mokyklos komandoje, įskaitant ir daugiau nei 25 taškus per rungtynes, buvo nominuotas "geriausiam metų sporto momentui", tačiau ESPN jam neskyrė to apdovanojimo. Jis pralaimėjo Megan Rapinoe įvarčiui iš kampinio, kuri vėliau naudojo scenoje skirtą laiką, kad pakalbėtų apie Britney Griner.

Vietoj to, kad išskirtų sportininką, kuris įveikė sunkumus, tačiau nepateikia savęs kaip aukos, ESPN nusprendė, kad amžinoji "aukų karalienė" labiau nusipelnė apdovanojimo", – rašo vienas aistruolis.


Daugybė nuomonės formuotojų įsitikinę, kad krepšininkas negavo apdovanojimo dėl M.Rapinoe šlovės ir autoriteto. Savo orientacijos neslepianti futbolininkė yra aktyvi seksualinių mažumų teisių gynėja.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: