Ch. Boshas: buvau šokiruotas pamatęs, kaip anksti keliasi Kobe

Ch. Boshas: buvau šokiruotas pamatęs, kaip anksti keliasi Kobe

Dukart NBA čempionas Majamio "Heat" gretose bei 11-os "Visų žvaigždžių" dalyvis Chrisas Boshas papasakojo, kokį įspūdį jam padarė tai, kaip anksti kėlėsi tragiškai žuvusi Los Andželo "Lakers" legenda Kobe Bryantas.



"Tai buvo 2008 metais. Stovykloje Las Vegase rengėmės Pekino olimpiadai. Norėjau pasirodyti kaip jaunas komandos lyderis atsibusdamas anksti jau pirmąją dieną.

Nustačiau žadintuvą, atsikėliau saulei tekant ir nusileidau žemyn... tačiau kai ten atsidūriau, Kobe jau sėdėjo su ledo pakuotėmis ant kelių. Man prireikė minutės, kad suvogčiau, jog šitas vaikinas ne tik atsibudo anksčiau, bet ir jau spėjo pasitreniruoti, o jis juk dar prieš kelias dienas žaidė NBA finale.

Tai, ką jis padarė tą dieną, man buvo nesuvokiama... Tas atsidavimas, kurį turėjo Kobe vos prieš kelias dienas pralaimėjęs NBA finale, išmokė manęs to, ko nepamiršiu niekada – legendomis tampama ne pagal jų sėkmę, o pagal tai, kad greitai atsigaunama po nesėkmių ir grįžtama prie darbo, kad siektum nustatytų tikslų", – prisiminė Ch.Boshas.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: