Laikas susiimti – L. Dončičius rimtai pradėjo prižiūrėti savo kūną

Laikas susiimti – L. Dončičius rimtai pradėjo prižiūrėti savo kūną

23 metų Luka Dončičius jau yra vienas geriausių pasaulio žaidėjų. Tris kartus (įskaitant ir praėjusį sezoną) įtrauktas į pirmąją NBA komandą, nuolatinis kandidatas į MVP (ir kito sezono favoritas), geriausias „pick-and-roll“ žaidėjas lygoje.



Vienintelis priekaištas Dončičiui? Jo fizinis pasirengimas. Net jis pats pripažino, kad jį reikia tobulinti.

Šią vasarą nuotraukose Dončičius atrodo lieknesnis ir geresnės formos, nors tarpsezoninių treniruočių nuotraukos, vaizdo įrašai, „Instagram“ istorijos, kaip žinia, būna redaguojamos ir ne visada tiksliai atspindi situaciją.

Be to, jis yra maždaug tokio amžiaus (23 metų ir pradeda penktąjį NBA sezoną), kai daugelis NBA žaidėjų pradeda rimčiau žiūrėti į savo kūną. Nuo tada, kai žaidė vidurinėje mokykloje ir NCCA, daugelis NBA žaidėjų galėjo išlipti iš lovos, šiek tiek pasportuoti sporto salėje ir būti geresni už visus, nepriklausomai nuo to, ką valgė ar gėrė.


Tą patį Dončičius darė ir Europoje. Tačiau po kelerių metų lygoje žaidėjai supranta, kad jei nori kuo ilgiau tęsti karjerą, jei nori pasiekti aukščiausią lygį, turi geriau rūpintis savo kūnu. Maždaug Dončičiaus amžiaus žaidėjai nustoja vakarienei griebti picą ir pradeda skirti dėmesio sveikam maistui, laikosi komandų jiems skirtų treniruočių programų ir rimtai nusiteikia. Atrodo, kad Dončičius jau ten yra.

Betsafesportas.lt

Video rekomendacijos: