M. Johnsonas apie į „Lakers“ perėjusį P. Beverley: nekenčiau jo, o dabar myliu

M. Johnsonas apie į „Lakers“ perėjusį P. Beverley: nekenčiau jo, o dabar myliu

Kaip jau rašėme, antrą kartą šią vasarą išmainytas Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) veteranas Patrickas Beverley apsivilks Los Andželo "Lakers" marškinėlius.



Mainais Kalifornijos klubas atiduos tris sezonus komandai atstovavusį Taleną Hortoną-Tuckerį bei vieną – Stanley Johnsoną.

Į tai sureagavo ir "Lakers" legenda, Šlovės muziejaus narys bei vienas geriausių atakų organizatorių krepšinio istorijoje Magicas Johnsonas.

"Man patinka Beverley įsigijimas. "Lakers" gerbėjai pamėgs jo gynybą, atkaklumą, kietumą ir aukštą krepšinio IQ. Jis demonstruoja šias savybes kiekvienoje dvikovoje.


Anksčiau nekenčiau Patricko, kai jis žaidė prieš mano "Lakers", tačiau dabar jį myliu, kadangi jis mano komandoje ir padės mums patekti į atkrintamąsias", – pareiškė M.Johnsonas.

P.Beverley liepos pradžioje persikėlė iš Minesotos "Timberwolves" į Jutos "Jazz" po didelių mainų su Rudy Goberto dalyvavimu.

Praėjusiame sezone 34-erių 185 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 25 minutes rinko 9,4 taško, atkovojo 4,1 bei perėmė 1,2 kamuolio, atliko 4,6 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 0,9 metimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: