„Lakers“ treneris po pergalės prieš „Warriors“ papasakojo apie A. Daviso traumas

„Lakers“ treneris po pergalės prieš „Warriors“ papasakojo apie A. Daviso traumas

Los Andželo "Lakers" (1-3) krepšininkai ketvirtuoju bandymu iškovojo pirmąją pergalę NBA ikisezoninėse rungtynėse išvykoje 124:121 (35:33, 25:19, 29:39, 35:30) palauždami titulą ginančius San Fransisko "Golden State Warriors".



Po susitikimo vykusioje spaudos konferencijoje "Lakers" vyriausiasis treneris Darvinas Hamas kalbėjo apie įspūdingai šiame mače pasirodžiusį Anthony Davisą.

"Anthony reiktų daugiau dėmesio skirti savo kūnui. Daugelio metų bėgyje jis turėjo daug įvairių traumų, ypač per penkis pastaruosius sezonus.

Daugelis iš tų sužalojimų – tiesiog atsitiktinės traumos, kurių išvengti vargu ar buvo galima. Kaip jau minėjau konferencijoje prieš dvikovą, tai yra žaidimo dalis. Mano pagrindinė užduotis buvo sekti, kad jis nesusižalotų vasarą, padirbėtų gerindamas formą ir prieš sezoną pasiektų optimalią formą.


Kas liečia jo krepšinio įgūdžius, dėl to niekada neabejojau", – išdėstė strategas.

Šiose rungtynėse 29-erių 208 cm ūgio puolėjas vos per 21 minutę surinko 28 taškus (7/14 dvit., 2/4 trit., 8/8 baudų), atkovojo 3 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir blokavo metimą.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: