J. Valančiūnas įvertino Šaro ir R. Jokubaičio galimybes išvykti į NBA

J. Valančiūnas įvertino Šaro ir R. Jokubaičio galimybes išvykti į NBA

FIBA ir Barcelona nuotr.

Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipos aukštaūgis Jonas Valančiūnas įvertino „Barcelona“ gynėjo Roko Jokubaičio ir komandos vyr. trenerio Šarūno Jasikevičiaus šansus įsitvirtinti NBA lygoje.



R. Jokubaitis jau priklauso Niujorko „Knicks“ komandai, o Šarą anksčiau savo gretose matė Memfio „Grizzlies“ klubas.

„Jasikevičius sėkmingai darbuojasi Europoje. Manau, kad su juo komanda pakilo tiek Eurolygoje, tiek vietiniame fronte. Jis yra krepšinio protas, fantastiškas treneris. Šarūnas gali karjeroje pasielgti kaip tik nori, jis turi galimybę vykti ten, kur nori

Rokas NBA lygoje kitais metais? Nežinau. Jis žaidžia nemažai minučių, žaidžia gerą krepšinį. Kartu su Jasikevičiumi jie turi gerą tarpusavio ryšį. Jam gerai sekasi. Jei jis ir toliau liks sveikas bei produktyvus, ši vasara bus fantastiška“, - teigė JV.


J. Valančiūnas taip pat sulaukė klausimo apie Lietuvos rinktinės galimybes artėjančiame pasaulio krepšinio čempionate.

„Visų pirma, svarbu, jog pasibaigus sezonui visi būtų sveiki. Bus sunki vasara, yra puikių komandų ir turėsime sunkiai ruoštis. Daug komandų prieš čempionatą kalba apie medalius, bet mes išliksime kuklesni ir apie tai nekalbėsime. Turime jauną komandą, kurioje mokosi visi kartu. Pamatysime, nemėgstu kalbėti prieš faktą“, – kalbėjo aukštaūgis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: