Po konflikto su D. Saboniu – pasikeitęs D. Greeno vaidmuo komandoje

Po konflikto su D. Saboniu – pasikeitęs D. Greeno vaidmuo komandoje

„Golden State Warriors”“ iškovojo svarbią pergalę ketvirtosiose rungtynėse prieš Domanto Sabonio vedama Sakramento „Kings“, o sekmadienį, norėdami išlyginti serijos rezultatą, išėjo į aikštę su nauja startine sudėtimi, rašo Betsafesportas.lt.



Tarp „Warriors“ sudėties pakeitimų buvo Draymondas Greenas, kuris grįžęs po vienerių rungtynių diskvalifikacijos, dėl kurios jis praleido trečiąsias rungtynes, buvo įtrauktas į starto penketą, tačiau nepakilo nuo suolelio.

Pranešama, kad sprendimą pakelti D. Greeną nuo atsarginių žaidėjų suolelio priėmė klubo organizacija, nors „The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania nurodė, kad 33-ejų metų krepšininkas tam pritarė.

Po rungtynių kalbėdamas su žurnalistais, Greenas paaiškino, kodėl pakeitė savo vaidmenį.


„Mes laimėjome. Taigi, esu įsitikinęs, kad „jei kažkas nėra sugedę, nereikia to taisyti“, – sakė Greenas. „Nenorėjau grįžti ir viską sujaukti tik todėl, kad grįžau“.

Sekmadienį „Golden State Warrios“ komandoje Greenas žaidė 31 minutę ir atliko svarbų vaidmenį gynyboje, nors pataikė vos 3 metimus iš 14. Naktį jis baigė vos ne su trigubu dubliu – 12 taškų, 10 atkovotų kamuolių ir 7 rezultatyvūs perdavimai.

„Yra daug vaikinų, kurie, žinote, po 11 metų pradeda jausti teisę… Niekada nenoriu pasiekti tokio karjeros etapo, kai jausčiausi turįs teisę į kažką. Tokie vaikinai galiausiai nepasiekia gerų rezultatų“, – pridūrė jis.

Neaišku, ar „Warriors“ ketina penktosiose rungtynėse palikti Greeną ant atsarginių žaidėjų suolelio, nors iš jo komentarų matyti, kad jis sutiktų, jei komanda iškovotų dar vieną svarbią pergalę.

Betsafesportas.lt

Video rekomendacijos: