D. Sabonis: „Po pergalės jaučiuosi geriau“

D. Sabonis: „Po pergalės jaučiuosi geriau“

NBA atkrintamųjų šeštose rungtynėse pergalę iškovojo Domanto Sabonio atstovaujama Sakramento „Kings“ ekipa, kuri svečiuose 118:99 (23:25, 35:26, 32:29, 28:19) įveikė San Fransisko „Golden State Warriors“ ir išlygino serijos rezultatą – 3-3.



D. Sabonis nugalėtojams per 23 minutes pelnė 7 taškus (3/11 dvit., 1/1 trit.), atkovojo 11 kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, perėmė vieną kamuolį, blokavo vieną metimą, 5 kartus suklydo ir 6 kartus prasižengė.

Antrame ketvirtyje D. Saboniui kovojant dėl kamuolio Kevonas Looney netyčia alkūne smogė lietuviui į veidą, tačiau vidurio puolėjas galėjo tęsti rungtynes.

Po mačo D. Sabonis pasidalijo mintimis.

„Po pergalės jaučiuosi geriau. Nesupratau, kas vyksta. Nieko nejutau. Tada pakėliau galvą, o Malikas Monkas pamatęs mane aiktelėjo. Neprisimenu momento, viskas kaip per miglą. Labai tikiuosi, kad tai nesustabdys manęs lemiamose rungtynėse.

Abi komandos kaunasi kaip dėl gyvybės. Dabar žaisime prieš savo sirgalius, tai yra šansai, kurie dažnai nepasikartoja visos karjeros metu, tad turime tuo pasinaudoti“, – kalbėjo Domas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: