V. Mičičius atskleidė, kurioje Europos komandoje norėtų tęsti karjerą

V. Mičičius atskleidė, kurioje Europos komandoje norėtų tęsti karjerą

Praėjusią vasarą į NBA persikėlęs Vasilije Micičius sezoną pradėjo Oklahomos „Thunders“ gretose, bet vėliau buvo išmainytas į Šarlotės „Hornets“.



Naujoje komandoje serbas gauna daugiau progų pasireikšti, tačiau vis tiek neatmeta galimybės greitu metu sugrįžti į Europą.

30 metų 190 cm ūgio V. Mičičius Ispanijos spaudai įvardijo ir Europos komandą, kurioje norėtų žaisti.

„Man patinka „Barcelona“, nes tai yra viena didžiausių komandų Europoje. Vieną kartą buvau arti persikėlimo į šią komandą, bet tai neįvyko dėl tam tikrų aplinkybių. Kaip bebūtų, mano širdis yra su „Anadolu Efes“, kur praleidau penkerius metus. Jei sugrįšiu į Europą, atiduočiau aikštėje viską, ką galiu.

Nežinau, ką darysiu pasibaigus kontraktui. Iki to dar toli, turiu sutartį čia dar kitiems metams, tad pažiūrėsim. Noriu suteikti pats sau šansą. Jau atvykau čia, kad daug dirbčiau ir tobulėčiau kasmet“, - teigė krepšininkas.



„Hornets“ gretose V. Mičičius sužaidė 10 mačų ir vidutiniškai per 23 minutes pelno po 8,7 taško, atkovoja po 1,5 kamuolio bei atlieka po 5,9 rezultatyvaus perdavimo.

Pastaruosius penkerius metus V. Micičius vilkėjo Stambulo „Anadolu Efes“ marškinėlius, dukart triumfavo Eurolygoje bei abu sykius buvo išrinktas finalo ketverto MVP.

V. Micičius 2017-2018 m. sezone atstovavo Kauno „Žalgiriui“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: