D. Lillardas ir A. Davisas įsitikinę, kad jų atstovaujamos komandos žaidžia vis geriau

D. Lillardas ir A. Davisas įsitikinę, kad jų atstovaujamos komandos žaidžia vis geriau

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždės – Milvokio "Bucks" gynėjas Damianas Lillardas ir Los Andželo "Lakers" aukštaūgis Anthony Davisas – įsitikinusios, kad jų atstovaujamos komandos žaidžia vis geriau.



"Bucks" atakų organizatorius kartu su Gianniu Antetokounmpo sekmadienį į Los Andželo "Clippers" krepšį sukratė 69 taškus ir vedė į pergalę rezultatu 124:117.

"Tai veikia vis geriau ir geriau. Sezono pradžioje, kaip man atrodo, daugelis norėjo, kad viskas įvyktų akimirksniu, jog mudu greitai sužaistume.

Tiesiog, kai jėgas sujungia du žaidėjai, kurie daugelį metų buvo įpratę nuolat būti su kamuoliu ir priimti spendimus, reikia laiko, kad jie įprastu žaisti drauge", – tikina D.Lillardas.


Šiame sezone 33-ejų 188 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 35 minutes pelno 24,7 taško (35,5 proc. trit.), sugriebia 4,5 kamuolio ir atlieka 6,9 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo tarpu A.Daviso sąskaitoje pergalingame mače prieš Minesotos "Timberwolves" (120:109) – 25 taškai, 25 atkovoti bei 5 perimti kamuoliai ir 5 rezultatyvūs perdavimai.

"Lakers" didina apsukas. Nesustojame, gerinam žaidimą, suvokiame, kad, kaip ir praėjusiame sezone, mums svarbios rungtynių pradžios.

Manome, kad mus įveikti septynių mačų serijoje bus labai nelengva. Šiame etape aukštai vertiname mūsų šansus kovojant prieš bet kurį priešininką", – pareiškė A.Davisas.

31-erių 208 cm ūgio puolėjas per 36 minutes renka 24,8 taško (55,5 proc. metimų), atkovoja 12,5 bei perima 1,2 kamuolio, atlieka 3,6 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja 2,5 metimo.

2021-ųjų NBA čempionai "Bucks" (42-23) šiuo metu Rytų konferencijoje užima antrą vietą, o "Lakers" (36-30) Vakaruose žengia devinti.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: