Pamatykite: S. Francisco ekskursija po „Žalgirio“ areną

Pamatykite: S. Francisco ekskursija po „Žalgirio“ areną

Sutartį su Kauno „Žalgiriu“ oficialiai sudaręs prancūzas Sylvainas Francisco jau spėjo trumpam užsukti į Kauną, kur jam ne tik buvo atlikta medicininė apžiūra, bet gynėjas spėjo pasidairyti ir po „Žalgirio“ areną.



„Žalgiris TV“ užfiksuotame ture po antraisiais namais netrukus tapsiančią areną S.Francisco kartu lydėjo ir klubo sporto direktorius Gediminas Navickas.

S.Francisco, paklaustas, ar kada nors yra matęs „Žalgirio“ arenos erdves, įvardijo du puikiai Eurolygoje pažįstamus krepšininkus.

„Mačiau tik šiek tiek arenos erdvių, iš to video, kuriame buvo Chima Moneke ir Keenanas Evansas. Tad truputį mačiau, kaip viskas atrodė“, – su G.Navicku kalbėjo prancūzas.


Krepšininkui didelį įspūdį paliko žalgiriečių rūbinė, kurią S.Francisco įvertino aukščiausiu balu.

„Kaip NBA klubo rūbinė, – šypsojosi S.Francisco. – Viskas labai gražu, kiekvienas turi savo asmeninės erdvės. Kėdės ir taip toliau. Vietos čia yra.“

„Žalgirio“ arenos treniruoklių salės erdvėje krepšininkas sutiko ir komandos fizinio rengimo trenerį Justiną Grainį, kuris gynėją prisiminė dar iš darbo Barselonos klube laikų, kai S.Francisco gynė Manresos ekipos garbę.

„Dirbau trejus metus Barselonoje, tad tave prisiminiau. Tu mus žudydavai“, – juokėsi J.Grainys.

Viso vaizdo reportažo metu pamatysite ir kitus naujojo žalgiriečio įspūdžius iš pirmosios pažinties su dar nematytomis „Žalgirio“ arenos kertelėmis.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: