Vienam „Maccabi“ lyderių prireiks kelio operacijos



Po 10 metų praleistų NBA lygoje į Tel Avivo "Maccabi" komandą grįžęs Omri Casspi iškart tapo jos lyderiu, tačiau dėl traumos nerungtyniauja nuo lapkričio mėnesio.

Krepšininkas išvyko tyrimams į JAV, o iš ten pasiekė nemaloni žinia: veteranui prireiks kelio operacijos. Apie jo galimo sugrįžimo į rikiuotę terminus kol kas nepranešama.

Eurolygoje 31 metų 206 cm ūgio puolėjas spėjo sužaisti 6 rungtynes, kuriose vidutiniškai per 21 minutę įmesdavo po 12 taškų (72,2 proc. dvitaškių), atkovodavo 5,3 bei perimdavo 1,3 kamuolio, atlikdavo 3,2 rezultatyvaus perdavimo, išprovokuodavo 4,2 pražangos ir rinkdavo 18,3 naudingumo balo.

O.Casspi už Atlanto išvyko 2009 metais, o šią vasarą pompastiškai grįžo į "Maccabi". Aukštaūgis su šalies čempionais sudarė trejų metų trukmės sutartį bei buvo paskirtas komandos kapitonu.



Neoficialiais duomenimis, jis uždirbs 3,4 mln dolerių, o sportininko po karjeros pabaigos gaus vadovaujančias pareigas klube.

2009 metų NBA naujokų biržoje O.Casspi 23-iuoju šaukimu pasirinko Sakramento "Kings", taip pat jis atstovavo Klivlando "Cavaliers", Hjustono "Rockets", Naujojo Orleano "Pelicans", Minesotos "Timberwolves", Ouklando "Golden State warriors" ir Memfio "Grizzlies" ekipoms.

Vasario pradžioje į Memfį atvykus Jonui Valančiūnui krepšininkas buvo atleistas ir nuo to laiko buvo laisvasis agentas.

NBA lygoje O.Casspi viso sužaidė 588 rungtynes, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 20 minučių, pelnydavo 7,9 taško, atkovodavo po 4 kamuolius ir atlikdavo 1,1 rezultatyvaus perdavimo.













Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: