Šaro pasakyti žodžiai sužavėjo Eurolygą



Eurolyga išrinko ir pateikia praėjusios savaitės skambiausius ir emocingiausius Eurolygos komandų trenerių pasisakymus.

Eurolygos kūrėjai pirmąją vietą skyrė Kauno „Žalgirio“ vyriausiajam treneriui Šarūnui Jasikevičiui ir jo žodžiams po pergalės prieš Pirėjo „Olympiacos“ krepšininkus.

„Per šį sezoną mes nusipelnėme daug geresnių dalykų, tačiau jų negavome. Turime daug dirbti ir rezultatas ateis. Reikia neužmiršti, kad esame „žalgiriukas“ su savo limitais ir daugelyje rungtynių turime perlipti per save, kad laimėtume.

Noriu pasakyti, kad žaidėjus įkvepia sirgalių palaikymas, o dar maloniau žaisti, kai taip gerai pataikome. Taktiškai tai buvo vienas geriausių rungtynių plano išpildymų. Pataikyti 14 tritaškių mums nerealus rezultatas“, – teigė Šaras.



Įdomu ir tai, kad „Žalgirio“ vardas buvo minimas „Valencia“ komandos vyriausiojo trenerio Jaume Ponsarnau lūpomis.

„Norime suburti konkurencingą komandą, bet mūsų laukė sudėtingas tvarkaraštis. Mums tai buvo geros pamokos. Dabar mūsų pavyzdys - „Žalgiris“. Tai, ką jie padarė per pastaruosius kelerius metus, yra neįtikėtina. Jie niekada neturėjo puikios pradžios, tačiau augo ir tobulėjo. Tai bus mūsų šio sezono iššūkis“, - pasakojo ispanas.

Primename, kad „Valencia“ šį sezoną pradėjo 5 pralaimėjimais iš eilės, o dabar savo sąskaitoje turi 12 pergalių bei 12 pralaimėjimuųir rikiuojasi 7 vietoje.








Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: