Ar norite K.C. Riversą ir kitą sezoną matyti "Žalgirio" komandoje? (Apklausa)



K. C. Riversas prisipažino, jog pasibaigus sezonui ir toliau nori atstovauti Kauno „Žalgiriui“.

Krepšininkas prie „Žalgirio“ prisijungė šio sezono eigoje, kai buvo atleistas Alexas Perezas ir traumą gavo Marius Grigonis.

„Tikiuosi, pasirašysiu sutartį su kita Eurolygos komanda, tačiau tikiuosi, kad tai bus „Žalgiris“, – „Eurohoops“ sakė amerikietis, paklaustas, ko tikisi, kai baigsis jo kontraktas vasarą ir jis taps laisvuoju agentu.

„Matau save grįžtantį čia. Kaune yra puikūs sirgaliai, miestas yra geras, o bendruomenė aplink klubą yra itin graži. Tai yra tai, ką tikrai svarstyčiau“, – tęsė amerikietis.



KC Riversas kone visą savo karjerą praleido žaisdamas Europoje, atstovaudamas tokiems klubams kaip Madrido „Real“, „Panathinaikos“, „Crvena Zvezda“, Miuncheno „Bayern“, Maskvos srities „Chimki“ ir Bolonijos „Virtus“.

Kas padėjo amerikiečiui sėkmingai tęsti karjerą Senajame žemyne?

„Adaptacija, – atsakė amerikietis. – Viskas priklauso nuo to, kaip gerai apsipranti vietoje, kurioje esi. Kiekvienoje šalyje ir kiekviename mieste vyrauja skirtingas gyvenimo būdas ir kultūra, tad viskas priklauso nuo to, kaip apsiprasi ir ar jausiesi laimingas ten, kur esi. Esu patenkintas savimi ir savo karjeros pasirinkimais.“

Krepsiniozinios.lt kviečia išsakyti savo nuomonę, ar norite K.C. Riversą ir kitą sezoną matyti komandoje?














Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: