K. Sloukas - buvusios komandos taikinyje

Euroleague.net nuotr.



Nors dar tik kovo mėnuo, komandos krepšininkų rinkoje jau dairosi galimų pastiprinimų ateinančiam sezonui.

Daugelio Europos šalių nacionalinius čempionatus anksčiau laiko nutraukus dėl koronaviruso, liko ne mažas laiko tarpas, kurį klubai bando užpildyti sekdami situaciją žaidėjų turguje bei bandydami iš anksto prisivilioti norimus krepšininkus.

Graikijos čempionate nerungtyniaujantis Pirėjo "Olympiacos" klubas vis dar laukia Eurolygos sprendimo dėl galimo šio sezono turnyro pratęsimo, o kol kas nusitaikė į Kosto Slouko kandidatūrą.

Pasak užsienio žiniasklaidos šaltinio, "raudonieji" ypatingai nori susigrąžinti buvusį žaidėją ir būtent K.Sloukui teikia didžiausią prioritetą.



Pastebima, kad 30-metis graikas "Olympiacos" gretose pražydo kuomet klubą treniravo dabartinis ekipos strategas Georgios Bartzokas.

Tiesa, įžaidėjas turi galiojančią sutartį su Stambulo "Fenerbahče", tačiau joje tarpsezoniu yra numatyta išpirkos galimybė.

Pranešime pažymima, kad Graikijos klubas sieks pasinaudoti "Fenerbahče" užklupusiais finansiniais sunkumais ir persivilioti K.Slouką į savo gretas.

Šį sezoną Eurolygoje 190 cm ūgio kairiarankis atletas vidutiniškai per 29 minutes pelno 11,6 taško, atkovoja 2,8 kamuolio, atlieka 6,1 rezultatyvaus perdavimo bei fiksuoja 15,5 naudingumo balo.












Eurobasket.lt (Euroleague.net nuotr)

{fcomment}

Video rekomendacijos: