Koronavirusas Eurolygoje: ar bus sustabdytas ar sutrumpintas Eurolygos sezonas? (Apklausa)



Europą pasiekęs koronavirusas kėsinasi sutrikdyti ir krepšinio pasaulį. Kaip rašo „Marca“, Eurolyga vis sparčiau ima ruoštis nenumatytiems scenarijams.

„Eurolyga stebi situaciją ir palaiko ryšius su Italijos komandomis, taip pat sekame pasaulinės sveikatos organizacijos pranešimus. Galvojame apie įvairius scenarijus, tačiau kol kas lieka neaišku, ar kažkuris iš jų bus panaudotas Eurolygos ar Europos taurės kovose“, – leidinyje cituojami Eurolygos atstovai.

Tuo tarpu serbų spauda praneša, kad jei koronavirusas artimiausiu metu nesustos plisti ir situacija tik blogės, bus rimtai svarstoma trumpinti sezoną arba jį atidėti.

„Stebime situaciją. Stengiamės nestabdyti rungtynių. Turnyras bus stabdomas, trumpinamas arba nutrauktas, jei situacija labai pablogės. Esame laukimo stadijoje. Palaikome ryšį su šalių vyriausybėmis“, - serbų spauda cituoja Eurolygos organizatorių žodžius.



Krepsiniozinios.lt kviečia išreikšti nuomonę, ar Eurolyga turėtų stabdyti ar trumpinti sezoną?



Primename, kad sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) Ekstremalių situacijų operacijų centras trečiadienio vakarą kreipėsi į Kauno „Žalgirį", rekomenduodamas atidėti penktadienį Kaune numatytas „Eurolygos" krepšinio rungtynes su Milano „AX Armani" arba jas žaisti be žiūrovų.

Tuo tarpu LRT praneša, kad „Žalgirio" ekipos vadovų planuose atidėti rungtynių nėra.

Dėl šio viruso gali būti stabdomas arba trumpinamas UEFA Čempionų lygos sezonas. UEFA taip pat praneša, kad galvoja atidėti Europos čempionatą, o TOK skelbia, kad veikiausiai bus atštauktos olimpines žaidynes.


   






Krepsiniozinios.lt


{fcomment}

Video rekomendacijos: