„Žalgirio“ ėjimas: į rungtynes nusprendusiems nevykti žiūrovams grąžins pinigus už bilietus



Ketvirtadienį Kauno „Žalgiris" dar kartą patvirtino, kad per 2020 m. vasario 28 d. Eurolygos 26-ojo turo rungtynes tarp Kauno „Žalgirio" ir Milano „AX Armani" komandų, laikysis rekomendacijų, skirtų užtikrinti žiūrovų saugumą.

Specialioje spaudos konferencijoje „Žalgirio" direktorius Paulius Motiejūnas paaiškino susidariusią situaciją.

„Norime informuoti, kad vakar gavome raštą iš Sveikatos apsaugos ministerijos su rekomendacijomis. Viena iš rekomendacijų buvo nukelti rungtynes. Susisiekėme su Eurolyga, kuri teigė, kad rungtynių nukelti nėra įmanoma. Kitas variantas buvo žaisti be gerbėjų, bet galvojame, kad klubas neegzistuoja be fanų.

Jų palaikymas mums yra labai svarbus ir negalvojame žaisti be žiūrovų. Imsimės visų apsisaugojimo priemonių, kokių tik įmanoma. Stengsimės garantuoti saugų buvimą arenoje", – teigė P.Motiejūnas.



„Jeigu nuspręstume savo valia nežaisti, tuomet veikiausiai gautume techninį pralaimėjimą ir tai pakenktų mums ne tik finansiškai, bet ir turnyrinėje lentelėje", – pridėjo „Žalgirio" direktorius.

Be to, Milano klubas informavo, kad po trečiadienį išsiųsto „Žalgirio" prašymo italų sirgaliai, kurie turėjo atvykti kartu su „AX Armani" komanda, nebevyks bei neskris dėl situacijos, kad jos nepablogintų.

Taip pat bilietus įsigijusiems, bet dėl koronaviruso grėsmes į rungtynes nusprendusiems nevykti sirgaliams yra numatyta galimybė grąžinti bilietą ir atgauti pinigus.

Tam, kad grąžinimai vyktų sklandžiau – prašoma užpildyti šią formą: http://bit.ly/BilietuGrazinimas. Prašymą dėl pinigų grąžinimo galima pateikti iki 2020 m. kovo 13 d. (imtinai). Grąžinimai gali užtrukti iki 14 d.d., todėl tokių gerbėjų yra prašoma kantrybės.

Kauno „Žalgirio" klubas taip pat dalijasi Sveikatos apsaugos ministerijos Ekstremalių situacijų operacijų centro informacija ir rekomendacijomis lietuvių, anglų ir italų kalbomis. Šios rekomendacijos yra persiųstos ir Milano „AX Armani" klubui, kurio yra paprašyta pasidalinti jomis su savo komandos aistruoliais.








Zalgiris.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: