E. Messina ragina nebepanikuoti: „Reakcijos dėl koronaviruso yra gerokai perdėtos“



Ketvirtadienį vakare, kaip ir planuota, „AX Armani“ komanda atskrido į Kauno oro uostą. Ten ji buvo pasitikta laikantis visų saugumo reikalavimų.

Milano krepšininkai ir treneriai buvo paprašyti pasitikrinti pagal įprastas procedūras, kurios dabar šalies oro uostuose taikomos iš Italijos atskridusiems žmonėms.

„Buvo šiek tiek juokinga, nes atidavėme jiems blankus be jokių vardų, pavardžių, numerių. Tai tokia buvo ta patikra. Nežinau, ar tai rimta, ar tai apskritai buvo patikra“, – teigė E. Messina.

Jis taip pat pasisakė apie koronavirusą, nors italui akivaizdžiai nebuvo maloniausia tema.



„Aš suprantu diskusijas, bet manau, kad reakcijos dėl koronaviruso yra gerokai perdėtos. Tiek Italijoje, tiek čia. Taip, situacija rimta, bet ji kontroliuojama.

Nekomentuosiu jūsų šalies vadovų sprendimų. Manau, kad yra normalu, jog rungtynės nėra nukeltos.

Kalbant plačiau apie šį virusą, tai mes treniruojamės normaliai, gyvename normaliai. Nėra nieko kas būtų neįprasta mūsų normaliame gyvenime.

Gal jūs įsivaizduojate, kad mano šalyje siaučia maras kaip 15-ame amžiuje? Suprantate, ką kalbate? Kalbėkime apie tikrus žmones, kurie kovoja su tikromis ligomis, pavyzdžiui, vėžiu. Parodykime jiems pagarbos.

Žmonės eina iš proto. Bet tai virusas ir skaičiai yra tokie, kaip kitų normaliai sergančių žmonių. Tik ji plinta, o plinta todėl, kad kontaktas leidžia jai plisti. Bet skaičiai yra normalūs. Jei perskaitytumėte Pasaulio sveikatos organizacijos pranešimus, tai patvirtintų tai, ką aš jums sakau. Aš manau, kad mano šalyje taip pat viskas pervertinama“, – komentavo E. Messina.










Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: