„Žalgirio“ australas paaiškino, kodėl pirmas paliko Kauną (Apie „Žalgirio“ organizaciją atsiliepia tik gražiausiais žodžiais)



Kauno „Žalgirio“ legionierius Jockas Landale’as grįžo į Australiją ir davė interviu ESPN, kuriems papasakojo apie kvailystę, kuri įvyktų jeigu krepšinio sezonas būtų pratęstas, ir savo patirtis „Žalgiryje“.

„Žalgirio“ aukštaūgis buvo pirmasis legionierius, kuris paliko komandą, kai tik tam vadovybė davė leidimą. Jis norėjo grįžti pas savo šeimą.

„Pradėjau nerimauti dėl grįžimo namo. Turiu šeimos narių, kurie priklauso rizikos grupei, norėjau grįžti ir pamatyti juos – tai buvo mano prioritetas, nepriklausomai nuo to, kur turiu būti. Mano šeimos sveikata ir gerovė man svarbiausia. Kai su komandos draugais kalbėjome, liekame laukti sezono ar išvykstame namo, buvau pirmasis, pakėlęs ranką: „aš išvykstu, atsiprašau, bet noriu būti su šeima“, – pasakojo atletas.

Tiesa, apie pačią „Žalgirio“ organizaciją australas atsiliepia tik gražiausiais žodžiais bei kritikuoja pats save.



„Tai buvo pati profesionaliausia aplinka, kurioje esu buvęs. Mes turėjome privačius skrydžius, savo masažuotoją, savo svarmenų salę, visą parą priėjimą prie krepšinio salės. Tai neįtikėtini privalumai Europos komandai.

Ir supratęs, kaip man tai patinka, pradėjau dirbti papildomai. O tada pastebėjau, kad ir treneris pasitiki labiau, gaunu daugiau minučių.

Taigi, esu labai dėkingas dėl „Žalgiryje“ praleisto sezono, dabar pats jaučiu, kad dėjau didelį žingsnį į priekį tobulindamas savo sugebėjimus ir suvyriškėdamas“, – kalbėjo australas.

J. Landale'as pripažino, kad šiuo metu pirmąjį kartą savo karjeroje neįsivaizduoja, kas vyks toliau, tačiau jis stengiasi išlaikyti formą.

„Miegu iki 9 valandos ryto, o tuomet valandą arba dvi sportuoju. Esu laimingas, kad fermoje turime sporto salę, todėl ryte galiu pasportuoti, o vakare – pabėgioti“, – sakė australas.










Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: