Nuomonę apie koronavirusą išsakęs Š. Jasikevičius: „Tikrai smagu, kad susirinko tiek daug žmonių“ (VIDEO)



Kauno „Žalgiris“ atsirevanšvo Milano „AX Armani“ klubui už nesėkmę pirmame Eurolygos rate iškovojo vienuoliktą pergalę rezultatu 105:97 (27:25, 26:19, 19:27, 19:20, 14:6).

Po rungtynių „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius kalbėjo apie didelę energiją, tačiau blogą gynybą, prarastą kantrybę ir sulūžusią derinių lentą.

„Ačiū žmonėms, kurie atėjo į areną ir palaikė. Mačas buvo panašus kaip ir mūsų treniruotės per pastarąsias dvi dienas – daug energijos, bet mažai galvos.

Rungtynės buvo panašios, kaip ir mūsų treniruotės paskutinėmis dviemis dienomis – su labai daug energijos ir visai be galvos. Kažkeik iš mano pusės buvo tikėjimas, kad tos galvos prisišliubuos, bet to neįvyko. Puolime buvome užsivedę, labai stengėmės, bet gynyboje – labai blogos rungtynės. Net ir kai kuriose situacijose puolime perskubėjome, neturėjome kantrybės.



Blogiausia, kad nesugebėjome sureaguoti į pastabas per minučių pertraukėles ir pertrauką. Antra pusė irgi buvo labai bloga, nes prasileidome 47 taškus. Šiam sezono periodui svarbiausia vienas taškas, kuris yra aukso vertės ir tikiuosi, kad kažkiek nurimę, galėsime vėl kreipti dėmesį į detales ir gerinti žaidimą“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Komanda pirmą kartą šiame sezone laimėjo pratęsimą. Ar jie tampa psichologiškai stipresni?

– Mes tvirtėjame psichologiškai. Kai ateina pratęsimas, daug lemia pataikyti metimai. Čia yra niekieno rungtynės ir mes pabaigoje, deja, su savo klaidomis gynyboje padarėme mačą, kuris galėjo pakrypti į bet kurią pusę, nors turėjome iniciatyvą ir pranašumą, sugebėdavome prisidaryti įvairių dalykų. – N.Hayesas pataikė 3 tritaškius iš 3.

Kaip praradote lentą?

– Nukrito ir sulūžo.

Kiek ažiotažas dėl koronaviruso trikdė pasiruošimą?

– Negaliu pasakyti, kaip tai trukdė. Nemanau, kad tai yra svarbu krepšinio aikštelėje. Darbas buvo tikrai geras po laisvadienių. Galvojau, kad galvos pradės geriau veikti, bet neveikė. Labai patiko Messinos žodžiai atvykus. Aš galvoju panašiai, kaip ir jis. Yra problemų, nes žmonės miršta, bet yra ir didesnių problemų.


Aš ramiai reaguoju, bet kitą žmogų tai gali nemaloniai nuteikti, jei yra problemų jo šeimoje. Norėtųsi, kad nebūtų masinės psichozės. Žinoma, reikia ruošti prevencijas ir manau, kad „Žalgiris“ pasiruošė aukščiausiu lygiu.











Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: