Krepšinio sirgaliai nesnaudžia ir renka parašus, kad būtų atšauktos Eurolygos rungtynes Kaune



Europą pasiekęs koronavirusas kėsinasi sutrikdyti ir krepšinio pasaulį.

Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) Ekstremalių situacijų operacijų centras trečiadienio vakarą kreipėsi į Kauno „Žalgirį", rekomenduodamas atidėti penktadienį Kaune numatytas „Eurolygos" krepšinio rungtynes su Milano „AX Armani" arba jas žaisti be žiūrovų.

Į tai sureagavo ir „Žalgirio" sirgaliai, kurie renka parašus, jog būtų atšauktos penktadienio rungtynes Kaune. Iki trečiadienio vakaro yra surinkta 567 parašai.

„Sveiko proto vardan, Mes žemiau pasirašiusieji, ryšium su Corona viruso plitimu Šiaurės Italijos vis didėjančios teritorijos dalyje, prašome atidėti iš anksto numatytas krepšinio varžybas tarp Milano Emporio Armani bei Kauno Žalgirio krepšinio klubo. Atkreipdami dėmesį , kad realus viruso inkubacinis periodas yra ne mažiau 14 dienų, todėl praktiškai neįmanoma garantuoti, kad nei žaidėjų, nei palaikančiųjų sirgalių , kurie atvyktų iš Italijos, tarpe neatsiras užkrato židinių, kurie Kauno Žalgirio arenoje būtų pragaištingi, bei galimai sukeltų neadekvačiai didelę užkrato tikimybę. Prašome laikyti susidariusią situaciją force majoure situacija", - rašo Peticijos.lt autorius Mindaugas Maciulevičius.



Pasirašyti galite ČIA.

Tuo tarpu LRT praneša, kad „Žalgirio" ekipos vadovų planuose atidėti rungtynių nėra.


        cmd: 'display',
        server: 'lv.adocean.pl',
        id: 'gouhMgbCzOC7RJHfz5poJZYB8e.FTmcHlG13YN3Urwb.R7',
        consent: null
    });
// ]]>









Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: