Š. Jasikevičius: „Chimki“ – viena daugiausiai potencialo turinčių komandų Eurolygoje“ (VIDEO)



Kauno „Žalgirio“ komandos vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius bendravo su žiniasklaida artėjant Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos srities „Chimki“ komandų rungtynėms.

Pirmame rate gruodžio antroje pusėje Rusijoje mačą 83:74 laimėjo „Chimki“, o žalgiriečiams tai buvo devinta nesėkmė paeiliui. Tačiau po to pralaimėjimo Kauno komanda per 11 rungtynių iškovojo net 8-ias pergales bei grįžo į kovą dėl vietos atkrintamosiose.

„Paskutinėse rungtynėse kažkiek daugiau intensyvumo pas juos atsirado, prisijungė Thomasas Robinsonas ir jie tikrai sužaidė neblogas rungtynes. Kaip visada, puikiai puola, stengiasi agresyviau gintis. Yra viena iš daugiausiai potencialo turinčių komandų Eurolygoje, apie tai šnekėjome jau prieš pirmas rungtynes.

Manau, kad bus svarbu keisti gynybos sistemas, neleisti prisiderinti prie vienos gynybos schemos, yra labai daug patyrusių žaidėjų, kurie moka žaisti, reikės bandyti jiems apsunkinti reikalus.



Kalbant apie Aleksejų Švedą, tai pagrindas yra apsunkinti jo žaidimą visose situacijose – ir puolime, ir gynyboje. Reikia stengtis atakuoti gynyboje, eilę metų tai daro visi varžovai. Tiesa, tai kartais suveikia, o kartais – ne“, - teigė Šaras.

Š. Jasikevičius taip pat atskleidė, jog Marius Grigonis dar nesitreniruoja su komanda, o dirba pagal individualią programą.








Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: