„Real“ simboliu tapęs R. Fernandezas: vertinu šį ir kitą sezonus kaip paskutinius

Euroleague.net nuotr.

Kaip jau rašėme, vienas garsiausių "Real" krepšininkų Rudy Fernandezas sausio mėnesį pratęsė kontraktą iki 2022 metų. Ispanijos krepšinio žvaigždė pareiškė, kad tai vertina kaip savo karjeros paskutiniuosius metus.

"Man 35-eri ir neseniai pratęsiau kontraktą dvejiems metams, - teigia R.Fernandezas. - Kai jis baigsis, man bus 37-eri. Rengiuosi du ateinančius sezonu praleisti su mintimi, kad jie paskutiniai mano karjeroje.



Artėju prie to momento, kai iską baigsiu, taiau jaučiuosi gerai. Esu patenkintas komanda ir savo vaidmeniu joje. Kai suvoksiu, kad negaliu demonstruoti gerioausio žaidimo, užleisiu kelią jaunesniems."

R.Fernandezas su "Real" dusyk tapo Eurolygos čempionu (2015 ir 2018 m.) ir po 5 kartus triumfavo šalies pirmenybėse, laimėjo Karaliaus taurę ir Supertaurę.

Šiame Eurolygos sezone 196 cm ūgio lengvasis krašto puolėjas vidutiniškai per 20 minučių pelno 8,1 taško (41,6 proc. tritaškių), atkovoja po 2 bei perima po 1 kamuolį, atlieka po 2 rezultatyvius perdavimus ir renka 9,3 naudingumo balo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: