S. Rodriguezas: nesvarstau kitų galimybių - liksiu Milane

Euroleague.net nuotr.

Praėjusią vasarą parašą po pelningu trejų metų kontraktu suraitęs ispanas Sergio Rodriguezas patikino, kad išliks ištikimas Milano "AX Armani" klubui ir jokių kitų variantų nesižvalgys.



Dalindamasis mintimis apie šių dienų situaciją dukart Eurolygos čempionas viešai patvirtino, kad yra viskuo patenkintas būdamas Milane ir mato savo atstovaujamos komandos teigiamus postūmius bei potencialą didelėms pergalėms netolimoje ateityje.

"Nesvarstau jokių kitų galimybių, kaip tik apie tolimesnę savo karjerą Milane. Turiu galiojančią dviejų metų sutartį. Manau, kad ši komanda turi didžiulį potencialą, o aš asmeniškai čia jaučiuosi labai laimingas", - paklaustas apie galimą sugrįžimą į Ispaniją šią versiją nedvejodamas atmetė 33-ejų gynėjas.

191 cm ūgio "dizainerių" atakų organizatorius taip pat pasidžiaugė, kad turi galimybę klausyti italų krepšinio specialisto Etorre Messinos nurodymų, su kuriuo jam teko dirbti ir 2010-2011 metų sezone atstovaujant Madrido "Real" klubą.


"E.Messina turi milžinišką patirties bagažą, jis buvo išvykęs dirbti į NBA, kelis metus stovėjo prie CSKA vairo. Jis ne tik puikus krepšinio treneris, bet ir ypatingai pasaulietiška asmenybė. Džiaugiuosi, kad turiu galimybę dirbti su juo ir siekti bendrų tikslų. Tai treneris, kuris puikiai supranta žaidėjus, sugeba išnaudoti jų stipriąsias žaidimo puses, todėl visi jį labai vertina ir pasitiki", - trenerį gyrė S.Rodriguezas.

Ispanas išreiškė savo nuomonę ir dėl Italijos krepšinio lygos vadovų sprendimo nutraukti čempionatą, kuris jo manymu, buvo teisingas.

"Manau, kad tai buvo geras sprendimas. Laukti ir nežinoti kada galime tikėtis sugrįžimo buvo beprasmiška, ypač įvertinant tai, kad po šio sudėtingo laikotarpio visiems pasaulio gyventojams teks ir toliau atidžiai sekti socialinio atstumo ir kitų svarbių nurodymų", - konstatavo atletas.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: