B. Daviesas neužmiršo „Žalgirio“: „Jei ne „Žalgiris“, nebūčiau toks, koks esu dabar“ (VIDEO)

Barcelona nuotr.



Po galingų dviejų sezonų „Žalgiryje“ karjerai pasisukus kryptimi Kaunas – Barselona, Brandonas Daviesas šiltai atsiliepė apie buvusią savo karjeros stotelę Kaune.

Vasarą į „Barceloną“ persikėlęs amerikietis praėjusį sezoną Eurolygoje pelnė po 14,2 taško, atkovojo po 5,5 kamuolio ir atliko po 2 rezultatyvius perdavimus

Šį sezoną krepšininkas vidutiniškai renka po 9,6 taško, atkovoja po 3,9 ir perima po 1,1 kamuolio bei atlieka po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Duodamas interviu Eurolygos svetainei krepšininkas šiltai atsiliepė apie kelią, nueitą kartu su „Žalgiriu“.

„Kaune įgijau nuostabios patirties, o mane supo puikūs žmonės. Krepšinio prasme, sužinojau daug dalykų apie save, o treneriai ir komandos draugai padėjo atskleisti mano galimybes. Jei ne „Žalgiris“, nebūčiau toks, koks esu dabar“, – pasakojo B. Daviesas.



Amerikietis papasakojo, kodėl vasarą pasirinko Katalonijos klubo pasiūlymą ir kokius tikslus kelią sau bei komandos draugams.

„Turėjau kelių komandų pasiūlymus, bet sulaukęs „Barcos“ kvietimo, iškart sutikau. Jaučiau, kad ši vieta man tinka labiausiai, nes turi nuostabų miestą ir sirgalius. Čia mane šiltai pasitiko.

Kalbant apie tikslus. Galiu pasakyti, kad esame alkani pergalių ir norime būti geresni tiek individualiai, ir visi kartu kaip komanda. Susirinkome čia laimėti. Turime aukštų lūkesčių, jei kryptingai dirbsime, galime tapti nesustabdomais“, – kalbėjo amerikietis.
















Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: