S. Pešičius: norėjome, kad M. Delaney sugrįžtų, bet jis reikalavo naujo kontrakto

Barselonos "Barcelona" klubas sugrįžo į treniruočių procesą ir kaip ir daugelis kitų klubų laukia galutinio Eurolygos verdikto dėl sezono užbaigimo.



Vyriausiasis komandos treneris Svetislavas Pešičius kalbėjo su žiniasklaida apie šią neeilinę situaciją, sezono užbaigimo galimybes, o taip pat neišvengė klausimo ir apie akibrokštą su jau buvusiu komandos auklėtiniu Malcolmu Delaney.

Pastarasis abipusiu susitarimu nutraukė kontraktą ir į "Barcos" treniruočių stovyklą nebesugrįš, tad katalonams teks kažkuo užpildyti šią atsiradusią spragą sudėtyje.

70-metis krepšinio specialistas iš Serbijos viešai dar kartą patvirtino, kad tarp žaidėjo ir klubo nesusikalbėjimas atsirado dėl to, kad šis paprašytas sugrįžti į Barseloną per agentą pareikalavo sutarties pratęsimo ir kitiems metams.


"Jis taip ir nepasirodė, o agentas padiktavo sąlygas, jog klubas norėdamas jį pamatyti turi paruošti naują kontraktą ateinančiam sezonui. Tokios aplinkybės mūsų netenkino, todėl teko atsisveikinti. Sudėtyje yra dar keturi žaidėjai, kurie taip pat neturi sutarties kitam sezonui, tačiau jie yra čia su mumis ir ruošiasi galimam sezono pratęsimui", - pavyzdžiais kalbėjo patyręs strategas.






Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: