Ar norėtumėte, kad D. Motiejūnas ateityje apsivilktų „Žalgirio“ marškinėlius? (Apklausa)



Donatas Motiejūnas jau šį sezoną galėjo apsivilkti Kauno "Žalgirio" marškinėlius. Apie tai vienas garsiausių šiuo metu rungtyniaujančių Lietuvos krepšininkų papasakojo portalui chinasportbox.com.

Priminsime, kad vasarą pelningą ilgalaikį kontraktą su Šanchajaus "Sharks" klubu pasirašęs D.Motiejūnas po šalies krepšinio lygoje paskelbtos pertraukos dėl koronaviruso pandemijos buvo grįžęs į Kauną ir net sužaidė dvejas rungtynes Lietuvos rinktinės gretose.

Tačiau Kinija netrukus paskelbė, kad varžybos bus atnaujintos, o krepšininkas su treneriu Virginijumi Mikalausku grįžo į Šanchajų, kur turėjo atlikti dviejų savaičių karantiną.

Bet vėliau buvo paskelbta, kad balandžiui planuotas sezono pratęsimas atidedamas gegužės mėnesiui, o ketvirtadienį paskelbta, kad visos sporto varžybos šalyje nukeliamos neribotam laikui, tad krepšininkas ir treneris toliau sportuoja bute.



"Kai dėl koronaviruso buvo paskelbta pertrauka, daugelis manėme, kad Kinijoje sezonas baigtas. Tuo tarpu "Žalgiris" dar rungtyniavo Eurolygoje ir apie sezono nutraukimą tuomet nebuvo kalbama, - prisiminė D.Motiejūnas. - Kilo mintis apie galimybę padėti gimtojo miesto komandai.

Apie tai kalbėjau ir su "Žalgirio", ir su "Sharks" atstovais, tačiau turėjau kontraktą, o apie sezono nutraukimą Kinijoje informacija taip ir nepasirodė, kol galų gale gavau pranešimą, jog privalau grįžti į Kiniją.

Manimi tuo metu domėjosi Finikso "Suns" ir Minesotos "Timberwolves" klubai, o Europoje - "Maccabi" bei dar kelios komandos."

Šiame Kinijos pirmenybių sezone 29 metų 213 cm ūgio puolėjas per susitikimą vidutiniškai rinko 22,8 taško (53 proc. metimų iš žaidimo, 50 proc. baudų), atkovojo 15,1 bei perėmė 1,8 kamuolio ir atliko 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

Krepsiniozinios.lt kviečia išreikšti nuomonę, ar norėtumėte, kad ateityje D. Motiejūnas apsivilktų "Žalgirio" marškinėlius?














Eurobasket.lt ir Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: