„Eurohoops“ perspėjimas „Žalgiriui“: sumažėjęs biudžetas gali jiems kainuoti Š. Jasikevičių

Eurohoops.net žurnalistas Aris Barkas informuoja, jog labai tikėtina, kad Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus karjera gali pakrypti kitur.



Pasak autoriaus, „Žalgiris“ po koronaviruso krizės nebeturės tokių išteklių ir pasikeis neatpažįstamai.

„Pasaulyje yra labai nedaug trenerių, kurie turi ekipos savininkų pasitikėjimą ir yra be galo mylimi savo fanų. Šaras yra ne tik Eurolygos legenda, bet ir kylanti žvaigždė, kaip treneris.

„Žalgirio“ klubui sumažinus biudžetą bent 30 proc., Šaro laikas Kaune gali būti baigtas. Didžioji dalis žaidėjų turėtų palikti komandą, o Š. Jasikevičius pastaruosius dvejus metus yra NBA komandų akiratyje.


Dar visai nesenai Šaras aiškino, jog nesiruošia vykti į NBA, jei jis negaus vyriausiojo trenerio darbo. Nepaisant didelio Toronto „Raptors“ ir Memfio „Grizzlies“ susidomėjimo, jis liko Europoje.

Tačiau po koronaviruso krizės realybė bus kitokia. Šarui išvykti nesutrukdys ir dar metus galiojanti sutartis“, - rašo A. Barkas.

Primename, kad turkų spaudoje jau buvo pasirodę pranešimai, kad jei "Fenerbahče" paliks Željko Obrodavičius, į jo vieta bus viliojamas Kauno "Žalgirio" strategas Šarūnas Jasikevičius.

Tuo tarpu „BasketItaly.it“ spėja, kad naujoji Šaro karjeros stotelė galėtų būti arba Stambulo „Fenerbahče“, Maskvos CSKA arba „Barcelona“ komandos.

Šaro karjera vyriausiojo trenerio poste trunka 4,5 metų, visus juos Šaras leidžia Kauno „Žalgiryje“. Prieš trejus metus jis su Kauno klubu pateko į Eurolygos finalo ketvertą bei užėmė trečiąją poziciją, praėjusį sezoną turnyro reguliarųjį sezoną užbaigė įspūdinga šešių pergalių serija ir pasiekė pajėgiausio Europos turnyro atkrintamąsias varžybas, o šiemet iki galutinio turnyro nutraukimo savo sąskaitoje turėjo 12 pergalių bei užėmė 9 vietą.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: