D. Giannakopoulos: „Ar tikrai nėra geresnio varianto nei būti dulkinamiems mafiozų kiekvieną savaitę?“

Atėnų "Panathinaikos" savininkas Dimitris Giannakopoulos savo „Instagram“ paskyroje sureagavo į Eurolygos vadovo Jordi Bertomeu interviu.



Po Eurolygos valdybos posėdžio įsiutęs graikas pirmadienį pagrasino, kad jo komanda spjaus į Eurolygos turnyrą ir pereis į FIBA organizuojamą Čempionų lygą.

Dabar D. Giannakopoulos pasipiktino Eurolygos vadovo žodžiais, jog Atėnų klubas geresnio varianto nei Eurolyga neras.

„Kaip įmanoma, kad 20 metų gyvuojanti lyga, turinti stipriausius Europoje klubus, finansiškai negali varžytis su visiškai nauju produktu?


Ar tikrai nėra geresnio varianto nei būti dulkinamiems mafiozų kiekvieną savaitę? Kai su tavimi elgiasi nepagarbiai, šantažuoja ir vadovaujasi diktatūrai būdingais principais bei laiku nesumoka ir net nepasako, kada bus atsiskaityta? Ypač, kai mes esame tie, kurie neša didžiausias pajamas“, – rašė D. Giannakopoulos.

Birželio 3 dieną jis surengs spaudos konferenciją, kurioje papasakos apie varžybų nutraukimo finansines pasekmes bei klubo ateitį Eurolygoje ir Graikijos pirmenybėse.

"Panathinaikos" jau anksčiau grasino pereiti į Čempionų lygą po ilgai trukusio konflikto su Eurolygos vadovybe.

Tuomet pusės sugebėjo užglaistyti visus nesutarimus, ir Graikijos čempionai liko pajėgiausiame Senojo žemyno krepšinio turnyre.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: