„Žalgirio“ fanams teks apsišarvuoti kantrybe: P. Motiejūnas nesitiki greitų rezultatų (Apklausa)

Stopkadras nuotr.

Eurolyga startuoja jau šią savaitę, o Kauno „Žalgirio“ laukia rimtas priešininkas – Pirėjo „Olympiacos“. Netikėtą pralaimėjimą LKL pirmenybėse savaitgalį patytę žalgireičiai sukėlė nemažai nerimo Lietuvos čempionų fanams.



Apie tai pasisakyti nusprendė ir „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas, kuris DELFI.lt portalui atskleidė, kad kol kas „Žalgirio“ žaidimas nedžiugina ir komandos vadovų, nes jis nėra toks, koks turėtų būti ir yra žaidžiama ne taip, kaip turėtume.

Jis taip pat praėjusią savaitę, kuomet buvo pristatytas komandos biudžetas, pasiuntė žinutę fanams, kurie tikisi greito rezultato.

„Kol kas viską vertiname pozityviai. Reikia daug ir sunkiai dirbti, jog pasiektume, ką norime. Tai yra procesas, kuris užtruks, tad turime kantrybės. Tikime treneriu, kolektyvu. Reikia suprasti, kad yra nerealu tikėtis greito rezultato. Palaikome ir esame patenkinti tuo, ką matome. Prašome kantrybės“, – teigė P. Motiejūnas.


Primename, kad sportiniai kauniečių tikslai ir vėl bus patys aukščiausi: Lietuvoje bus siekiama čempionų titulo „Betsafe–LKL“ pirmenybėse ir Karaliaus Mindaugo taurės, o Eurolygoje pergalių, leisiančių patekti į atkrintamąsias varžybas.

„Žalgiris“ Eurolygos sezoną rungtynėmis Pirėjuje su „Olympiakos“ pradeda spalio 1-ąją.

Taip pat kviečiame paskaityti:

Kodėl P. Motiejūno pasirinkimas yra teisingas, net jei M. Schillerio kelias su „Žalgiriu“ ir būtų trumpas

Trys priežastys, kodėl M. Schilleris yra vertas treniruoti „Žalgirį“!

Pirmasis „Žalgirio“ pralaimėjimas LKL: „Po galais, kas gi nutiko žalgiriečiams?“ (Komentaras)





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: