Italijos spauda: Eurolyga pradėjo svarstyti ir apie „burbulo“ scenarijų („Burbulas“ galėtų vykti Lietuvoje)

Zalgiris.lt nuotr.

Koronavirusas ir toliau plinta Eurolygos komandose ir jaukia sezono planus.



Penktadienį turėjusios vykti Eurolygos antrojo turo rungtynės tarp Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos srities „Chimki“ komandų yra perkeliamos į kitą dieną, nes penktadienį nepavyko sulaukti „Chimki“ komandos COVID-19 testų rezultatų.

Rungtynes tarp „Barcelona“ ir Sankt Peterbugo „Zenit“ taip pat teko perkelti vienai diena, kurios buvo sužaistos penktadienio vakare.

COVID-19 susirgimai nustatyti iš viso trijose ekipose - „Barcelona“, „Zenit“ ir Maskvos CSKA komandose.


Italijos spaudoje pasirodė pranešimų, kad Eurolygos vadovai pradėjo rimtai svarstyti ir apie „burbulo“ scenarijų. Tiesa, kad tai įvyktų, reikėtų, jog COVID-19 būtų nustatytas beveik pusėje Eurolygos komandų.

Skelbiama, jog Eurolyga svarsto tik apie mažus „burbulus“, kuomet po keturias komandos susirinktų į vieną miestą ir tarpusavyje sužaistų rungtynes.

Kad toks variantas įmanomas, DELFI.lt portalui patvirtino ir „Žalgirio“ ekipos direktorius Paulius Motiejūnas, kuris atskleidė, jog paaštrėjus dar labiau situacijai dėl koronaviruso, Eurolyga gali griebtis ir atsarginio plano, kuomet turnyro kovos būtų vykdomos burbulo formate.

Pasak P. Motiejūno, jei toks formatas įvyktų, vienas realiausių pretendentų, kur galėtų vykti tas burbulas, būtų Kaunas ir Vilnius.

Tai patvirtino ir Krepsiniozinios.lt šaltiniai.

Primename, kad ketvirtadienio vakarą Kauno „Žalgiris“ informavo, kad į Eurolygos antrojo turo rungtynes išvyko be vidurio puolėjo Joffrey Lauvergne'o. Prancūzas liko Kaune, nes vienas iš COVID-19 testų buvo parodęs teigiamą rezultatą. Tiesa, pakartotinis testas parodė neigiamą atsakymą.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: