R. Kurtinaitis atviras: „Ar mes turėjome kokių nors šansų?“ (VIDEO)

Antrąją pergalę iš eilės Eurolygoje iškovojo Kauno „Žalgiris“ (2/0), kuris svečiuose 84:70 (17:20, 24:12, 26:16, 17:22) pranoko Rimo Kurtinaičio treniruojamą Maskvos srities „Chimki“ (0/2) ekipą.



Traumų ir COVID-19 nušienauta „Chimki“ žaidė vos septyniese. Iš viso „Chimki“ komandoje nustatyti penki susirgimai koronavirusu, Aleksejus Švedas nežais dėl traumos, o Erickas McCollumas – dėl saviizoliacijos.

Po mačo Rimas Kurtinaitis pripažino, kad jo treniruojamas kolektyvas laimėti prieš „Žalgirį“ neturėjo jokių galimybių.

„Noriu pasveikinti žalgiriečius su pergale. Šiandien jie buvo stipresni. Sunku žaisti Eurolygos rungtynes su šešiais žaidėjais. Nesvarbu, ar žaidi namuose, ar išvykoje. Tai buvo didžiulė problema.


Kalbant apie ateitį, sunku spėlioti, bet dabartinės tendencijos ir koronavirusų atvejų skaičiai komandose rodo, kad ateityje gali tekti ir atšaukti rungtynes. Nors aš patenkintas, kad mes rungtyniavoje, bet jūs pasakykite: ar mes turėjome kokių nors šansų? Juk čia Eurolyga – antra geriausia krepšinio lyga pasaulyje, po NBA. Dabar belieka sulaukti savo traumuotų ir sergančių žaidėjų grįžtant“, - teigė treneris.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: