Ketvirtadienio „Žalgirio“ rungtynių įdomybės ir bilietai į lapkričio mėnesio mačus

Kauno „Žalgirio“ komanda spalio 22 dieną „Žalgirio“ arenoje sužais Eurolygos penktojo turo rungtynes su Valensijos „Basket“ krepšininkais.



Trejų Eurolygos rungtynių per 6 dienas maratoną neseniai atlaikę žalgiriečiai stipriausioje Europos krepšinio lygoje žygiuoja be pralaimėjimų. Ne ką prastesnius rezultatus demonstruoja ir Valensijos ekipa, kuri yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis mažiau ir patyrusi vieną pralaimėjimą.

Žiūrovų laukia atnaujinta ekspozicija ir „Žalgirio“ protmūšis

Prieš ketvirtadienio rungtynes „Žalgirio“ arenos durys atsidarys 18.00 val., o bilietus įsigiję žiūrovai į Nemuno salą kviečiami atvykti anksčiau ir taip išvengti eilių lauke laukiant temperatūros patikrinimo.


Belaukdami rungtynių starto į areną įžengę krepšinio gerbėjai galės susipažinti su atnaujinta Kauno „Žalgirio“ trofėjų ir pasiekimų ekspozicija, kuri yra įrengta arenos pirmajame aukšte.

Likus 35 minutėms (19.25 val.) iki rungtynių ginčo kamuolio išmetimo visi išmaniaisiais telefonais apsiginklavę žiūrovai galės išbandyti savo jėgas „Žalgirio“ protmūšyje. „Žalgirio“ kube sirgaliai išvys 10 klausimų apie „Žalgirį“, jo varžovus ar Eurolygą, o atsakymus turės suvesti į išmaniajame telefone atsidarytą „ahaslides.com“ svetainę.

Antrasis „Žalgirio“ protmūšio turas su dar 10 klausimų žiūrovų lauks ir per rungtynių didžiąją pertrauką. Geriausiai abiejuose turuose savo žinias pademonstravę trys aistruoliai bus apdovanoti „Žalgirio“ prizais.

„Žalgirio“ arenoje protmūšis debiutavo per praėjusios savaitės Eurolygos rungtynes ir iškart sulaukė sirgalių dėmesio, todėl tai yra dar viena svari priežastis į rungtynes atvykti kuo anksčiau.

Lapkričio mėnesio bilietai – jau šį penktadienį

Bilietų prekyba į visas lapkričio mėnesio rungtynes prasidės penktadienį, spalio 23 d.

Lapkritį žalgiriečių laukia Eurolygos susitikimai su Madrido „Real“ (lapkričio 6 d.), Maskvos CSKA (lapkričio 17 d.) ir Sankt Peterburgo „Zenit“ (lapkričio 26 d.) bei „Betsafe–LKL“ mačai su Klaipėdos „Neptūnu“ (lapkričio 1 d.), Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ (lapkričio 3 d.) ir Alytaus „Dzūkija“ (lapkričio 22 d.).


Lapkričio mėnesio Eurolygos rungtynėms kol kas bus atidaromas tik pirmasis arenos aukštas bei centrinės trečiojo aukšto tribūnos – ruda bei oranžinė zonos (artėjant rungtynių datai tribūnų skaičius gali didėti), o į „Betsafe–LKL“ susitikimus bilietai bus pardavinėjami tik pirmajame aukšte. Bilietus galima įsigyti tik internetu oficialioje Kauno „Žalgirio“ bilietų platinimo svetainėje.

Prasidėjus bilietų prekybai į atskiras rungtynes, pirmieji bilietus galės įsigyti 2019–2020 m. sezono abonementų turėtojai ir „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai, kuriems įsigyti bilietus už išankstinę kainą bus galima iki spalio 26 d. 13.00 val., o po to likusios vietos bus paleistos į viešą prekybą. Vieno abonemento ar vienos Klubo narystės savininkas galės įsigyti du bilietus už išankstinę kainą.

Nors nuo rugsėjo 1 d. žiūrovų skaičius renginiuose nėra ribojamas, į „Žalgirio“ areną susirinkę žiūrovai turi laikytis saugaus atstumo, gali sėsti į kas antrą vietą ir per visas rungtynes privalo dėvėti apsaugines veido kaukes. Taigi žiūrovai kviečiami gėrimus ir maistą vartoti arenos fojė – į savo vietas sektoriuose jų atsinešti ir vartoti negalima.


Lietuvos čempionų klubas taip pat imasi visų prevencinių saugos priemonių, kad krepšinio rungtynės vyktų saugiai. Yra tikrinama visų atvykstančių į areną lankytojų, darbuotojų ir žaidėjų kūno temperatūra, kuriai viršijus 37,3 laipsnio, asmenys nėra įleidžiami į areną. Taip pat prie kiekvieno įėjimo sumontuoti dezinfekatoriai, įrengti papildomi žymėjimai lankytojų srautų valdymui, prieš atsidarant durims į renginį ir renginio metu dezinfekuojamos visos durų rankenos, turėklai esantys arenoje, po rungtynių dezinfekuojamos visos sėdimos vietos, turėklai, paviršiai esantys arenoje.





Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: