Sh. Larkinas apie „Žalgirį“ ir „Bayern“: „Kiekvienas yra kalendoriuje apibraukęs dvikovas su jomis“

Kaip jau rašėme, Stambulo "Anadolu Efes" lyderis ir Eurolygos žvaigždė Shane'as Larkinas pirmadienį atvyko į Turkiją ir yra pasiruošęs debiutuoti šiame sezone stipriausioje Senojo žemyno lygoje jau penktadienį išvykos rungtynėse prieš Pirėjo "Olympiakos".



Amerikietis atskleidė, kad nesitikėjo, kad po penktojo turo pirmą vietą dalinsis Kauno „Žalgirio“ ir Miuncheno „Bayern“ komandos.

„Tai tikrai netikėta. Pažiūrėjus, kaip jie žaidė praėjusį sezoną, ir šiemet, tu negalėtum patikėti, kad tai įvyks. Sudėtis šių komandų taip pat keitėsi stipriai nuo praėjusio sezono.

Tai dar kartą patvirtina, kad krepšinis yra daugiau nei tik talentai. Tai komandinis krepšinis ir geras trenerio darbas, atmosfera bei pasitikėjimas. Tai yra komandos, į kurias turi žiūrėti labai rimtai. Manau, jog kiekvienas yra kalendoriuje apibraukęs dvikovas su jomis“, – pasakojo Sh. Larkinas.


Praėjusiame Eurolygos sezone 28 metų 182 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 30 minučių įmesdavo 22,2 taško (55,6 proc. dvit., 50,9 proc. trit., 90,3 proc. baudų), atkovodavo 3,1 bei perimdavo 1,3 kamuolio, atlikdavo 4,1 rezultatyvaus perdavimo, išprovokuodavo 5,5 pražangos ir rinkdavo net 25,8 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: