A. Gudaitis – apie persirgtą koronavirusą ir pasirinkimą keltis į „Zenit“

VTB nuotr.

Sankt Peterburgo „Zenit“ vidurio puolėjas Artūras Gudaitis sugrįžo į treniruotes po koronaviruso infekcijos ir ryžtingai žvelgia į priekį.



Ketvirtadienį po beveik mėnesio pertraukos lietuvis sugrįš į Eurolygos rungtynių ritmą.

„Pirmąsias tris dienas jaučiausi blogiau nei likusias, ber vėliau savijauta jau buvo gera. Apskritai, buvo nuobodu sėdėti namuose ir negalėti žaisti krepšinio. Dvi savaites negalėjome treniruotis, keliauti į sporto salę ir žaisti rungtynių“, - teigė lietuvis.

Aukštaūgis atskleidė, kad didžiausią įtaką vasarą persikelti iš Milano „AX Armani“ į Rusiją turėjo treneris Xavi Pascualis.


„Xavi buvo pagrindinė priežastis, kodėl prisijungiau prie šios organizacijos. Manau, kad priėmiau tikrai gerą sprendimą. Esu labai laimingas būdamas čia – dirbdamas su Pascualiu ir būdamas dalimi šios organizacijos“, - pasakojo krepšininkas.

Praėjusiais metais A. Gudaitis buvo patyręs sunkią kryžminių kelio raiščių traumą. Krepšininkas prisimindamas šį laiką teigė galvojantis, kad su laiku jam pavyks vėl demonstruoti anksčiau rodytą žaidimą.

„Sportininkams nėra lengva atsigauti po tokių traumų. Kaip bebūtų, iš kiekvienos situacijos galima pasisemti pozityvių dalykų. Svarbiausias dalykas gyvenime – kaip reaguoji į kiekvieną situaciją. Manau, kad aš gerai dirbau reabilitacijos metu. Tuo metu padariau viską, ką galėjau“, - kalbėjo atletas.

Šį sezoną mūsiškis Eurolygoje sužaidė tik vienerias rungtynes ir per 20 minučių pelnė 7 taškus, atkovojo 5 kamuolius ir surinko 7 naudingumo balus.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: