Apie NBA svajojęs J. Landale'as persigalvojo? aukštaūgis dairosi į Europą

Vienerius metus Kauno „Žalgiryje“ praleidęs Jockas Landale‘as vasarą paliko LKL čempionų gretas. Krepšininkui pageidaujant, žalgiriečiai nesudarė kliūčių J. Landale‘ui bandyti siekti įsitvirtinti stipriausioje pasaulio lygoje (NBA) ir pasiekė susitarimą dėl sutarties nutraukimo.



Šiuo metu 24 metų 211 cm ūgio krepšininkas ne tik laukia pasiūlymų iš NBA ekipų, bet ir galvoja apie atsarginį variantą.

Turkijos spaudos duomenimis, aukštaūgis nori sugrįžti į Eurolygą, o jei nepavyks susirasti tinkamos ekipos, dėmesys nukryptų į Australijos čempionatą.

Tiesa, Krepsiniozinios.lt žiniomis, australo prioritetas vis tiek išlieka NBA ir naujos ekipos aukštaūgis neieškos iki pat 2021 metų pradžios.


Praėjusį Eurolygos sezoną J. Landale'as vidutiniškai įmesdavo po 11 taškų, sugriebdavo po 4,4 kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą bei rinkdavo po 10,4 naudingumo balo.

LKL pirmenybėse atletas vidutiniškai įmesdavo po 7,3 taško, atkovodavo po 3,9 kamuolio, atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 9 naudingumo balus.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: