Izraelio spauda: „Maccabi“ sunaikino „Žalgirį“

Zalgiris.lt nuotr.

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Tel Avive rezultatu 57:85 (14:24, 9:29, 21:19, 13:13) nusileido vietos „Maccabi“ komandai ir patyrė trečią nesėkmę Eurolygoje.



Po šio mačo Izraelio spauda gyrė „Maccabi“ krepšininkus ir nusivylė žalgiriečiais.

„Tai tikras sprogimas. Geltonieji sunaikino „Žalgirį“. Jie parbloškė Lietuvos čempionus puikiu žaidimu pirmoje pusėje, per kurią įgijo 30 taškų persvarą“, – rašė „Walla“.

„Prastas sezono startas pagaliau yra pamirštas. Puiki pergalė. Tokio žaidimo, atsidavimo ir energijos dar senai nematėme. Reikia džiaugtis, jog ekipoje atsirado sėkmingas ryšis“, – informavo „Sport5“.


„Sezono pradžioje Tel Avivo komanda su ambicijomis Eurolygoje, bet žaidė Europos taurės lygio krepšinį, bet po šio vakaro viskas keičiasi. „Maccabi“ sugrįžo taip stipriai, kaip jų dar nematėme šį sezoną.

„Maccabi“ sėkmingai rungtyniavo gynyboje ir tai darė agresyviai. Apmaudu, kad „Žalgiris“ nedavė jokio pasipriešinimo ir pateko į visišką šeimininkų kontrolę, kurie nubloškė lietuvius namo“, - komentavo Zvi Sherfas iš „One“.

„Tel Avivo „Maccabi“ pagaliau parodė praėjusio sezono komandos veidą. Ar žinojote, jog „Maccabi“ nebuvo įveikę „Žalgirio“ jau dvejus metus? Jie tai padarė įspūdingu stiliumi.

Tiesa, reikia nepamiršti, kad „Žalgiriui“ sezono pradžia buvo palanki, nes žaidė su žiūrovais, o jų priešininkai buvo nukamuoti nuo COVID-19 viruso. Pažiūrėsime tikrąjį žalgiriečių komandos veidą šiek tiek vėliau“, - pasakojo „Israel Hayom“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: