„Panathinaikos“ strategas prieš mūšį su „Žalgiriu“: „Norime į šias rungtynes žiūrėti lyg į finalą“

Pusantro mėnesio Eurolygoje pergalių nesužvejojantis Kauno „Žalgiris“ (5/7) išvyksta į Graikiją, kur penktadienį susikaus su Atėnų „Panathinaikos“ (4/7) krepšininkais.



Prieš šias rungtynes „Panathinaikos“ treneris Georgios Vovoras tikisi rimtos kovos iš žalgiriečių.

„Šį sezoną Eurolygoje rungtynės seka rungtynes ir stengiamės galvoti tik apie artėjančias. Rungtynės Milane jau yra praeitis, mūsų priešakyje svarbus mačas. Kausimės prieš komandą, kuri bus labai motyvuota, nes patyrė šešis pralaimėjimus iš eilės. Suprantame, kad jie labai laukia pergalės. „Žalgiris“ yra labai agresyvi komanda. Turime demonstruoti itin gerą asmeninę gynybą ir kontroliuoti savo ritmą.

Norime į šias rungtynes žiūrėti lyg į finalą. Turime išlikti rimti ir susikoncentravę visas 40 minučių. Tai raktas į pergalę. Bloga ataka negali atsispindėti blogoje gynyboje. Turime sumažinti šiuos skirtumus, jei norime kilti į viršų“, - teigė G. Vovoras.


Tuo tarpu „Panathinaikos“ puolėjas Aaronas White'as nekantrauja susitikti su buvusiais komandos draugais.

„Turime rasti savo žaidimo ritmą ir žaisti gerą krepšinį. Šaunu grįžti žaisti rungtynes namuose. Turime susikoncentruoti į rungtynes. Aišku, bus smagu pamatyti buvusius komandos draugus, bet labiau nekantrauju dėl laukiančių 40 minučių ant parketo. Žalgiriečiai žaidžia gerą krepšinį, turi gerą sudėtį ir turime būti pasirengę“, – kalbėjo amerikietis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: