A. Gudaitis: „Rungtynės bus sunkios, nes „Žalgiris“ žaidžia labai gerą krepšinį“

VTB nuotr.

Trijų iš eilės akistatų su Rusijos komandomis seriją Kauno „Žalgiris“ penktadienio vakarą užbaigs Sankt Peterburge, kur susirems su Artūro Gudaičio atstovaujama „Zenit“ komanda.



Dvigubą savaitę turnyre žalgiriečiai pradėjo trečiadienį rungtynėmis Maskvoje, kuriose rezultatu 73:83 nusileido vietos CSKA krepšininkams.

Tuo tarpu „Zenit“ svečiuose po atkaklios kovos rezultatu 80:82 buvo pralaimėta Miuncheno „Bayern“ klubui.

Prieš šias rungtynes „Zenit“ strategas Xavi Pascualis teigė, jog laukia labai sunkios rungtynės.


„Žaisime prieš pajėgų varžovą, turintį aukštą vietą turnyro lentelėje. Abi komandos turėjo tik 48 valandas tarp rungtynių, turime greitai atsigauti ir nusiteikti mačui. Reikia pamiršti pralaimėjimą, kad ir koks apmaudus jis būtų – buvome arti pergalės, kovojome iki pabaigos. Namuose turime būti solidūs, bet žinome, kad „Žalgiris“ paskutiniu metu yra labai stabilus, turi daug jaunų krepšininkų, kurie puikiai pasirengę fiziškai

Kol kas neaiški situacija su K.C. Riversu – po traumos jis negalėjo žaisti Miunchene ir kol kas yra klaustukas, ar galės išbėgti ant parketo penktadienį. Taip pat žaisime be Poythresso, tad turės pasitempti kiti žaidėjai“, - teigė ispanas.

„Zenit“ garbę ginantis Artūras Gudaitis taip pat apie Kauno klubą atsiliepė pagarbiai.

„Šiemet tai yra visai kita komanda. Jie solidūs ir žaidžia labai gerą krepšinį. Rungtynės bus sunkios. Aš esu labai laimingas galėdamas žaisti prieš juos, nes tai mano šalies komanda. Labai laukiu rytojaus rungtynių“, - pasakojo mūsiškis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: