„Chimki“ direktorius: „Dabartinėje situacijoje kitos išeities nebuvo“

Po ketvirtadienį patirto triuškinamo pralaimėjimo Eurolygoje, baigėsi Rimo Kurtinaičio trenerio karjera Maskvos srities „Chimki“ klube.



Kaip skelbia oficiali „Chimki“ svetainė, iš vyriausiojo trenerio pareigų R. Kurtinaitis atleistas dėl „netenkinamų rezultatų šiame sezone“.

Po 20 turų „Chimki“ Eurolygoje užima paskutinę, aštuonioliktą, vietą. R. Kurtinaičio auklėtiniai per tą laiką sugebėjo laimėti tik du kartus.

„Visi, kas mėgsta ir palaiko „Chimki“ komandą daugelį metų – aistruoliai, rėmėjai, parntneriai – nesitikėjo, kad atsidursime tokioje nepaprastoje padėtyje ir mūsų komanda rodys tokius rezultatus, - sakė „Chimki“ generalinis direktorius Pavelas Astachovas. – Mes vertiname Rimo Kurtinaičio indėlį klubui vystantis, su juo susiję geriausi mūsų komandos istorijos puslapiai, bet dabartinėje situacijoje kitos išeities nebuvo. Nusprendėme Kurtinaitį „išsiųsti į atsargą“, o vyriausiuoju treneriu paskirti Andrejų Malcevą. Tai geras rusų specialistas, turintis trenerio darbo patirties, iškovojęs nemažai titulų su jaunimo komandomis“. 





Alfa.lt

Video rekomendacijos: