M. Grigonis turėtų žaisti rungtynėse prieš „Olympiacos“

Zalgiris.lt

Pirmadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 103:77 (30:18, 24:19, 22:27, 27:13) sutriuškino Pasvalio „Pieno Žvaigždes“ ir žengė į „Citadele-Karaliaus Mindaugo taurės“ finalo ketvertą.



Tiesa, šio mačo nebaigė „Žalgirio“ komandos lyderis Marius Grigonis, kuris juto peršalimo simptomus ir per ilgąją pertrauką išvyko namo.

LRT informuoja, jog M. Grigonis šeštadienį ir prieš rungtynes su „Pieno žvaigždėmis“ darėsi COVID-19 testą ir abu buvo neigiami. Dar vienas testas lauks prieš penktadienio Eurolygos rungtynes.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, gynėjas bus pasirengęs išbėgti į aikštę prieš Pirėjo „Olympiacos“.


Tiesa, verta paminėti, kad džiūgauti gali būti per anksti. Šį sezoną Vilniaus „Ryto“ komandos trenerių štabo narys koronaviruso simptomus jautė daugiau nei savaitę, nors prieš tai specialistas darėsi net tris COVID-19 testus ir visi buvo neigiami. Tik ketvirtas COVID-19 testas parodė, jog asmuo serga koronavirusu.

Tuo tarpu treneris Martinas Schilleris po mačo taip pat nuramino dėl M. Grigonio būklės.

„Grigonis gerai startavo rungtynėse, bet nutarėme, jog jam bus geriau vykti namo. Jis peršalo, jo COVID-19 testo rezultatas buvo neigiamas, tad tai niekaip nesusiję su koronavirusu“, - teigė M. Schilleris.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: