M. Schilleris: „Varžovų mes tikrai nenuvertinsime, nes tai yra labai stipri ekipa“ (VIDEO)

M. Schilleris: „Varžovų mes tikrai nenuvertinsime, nes tai yra labai stipri ekipa“ (VIDEO)

Eurolygos dvigubą savaitę tęsiantis Kauno „Žalgiris“ (13/9) penktadienį susikaus su dar viena Ispanijos komanda – Vitorijos „Baskonia“ (9/13). Pirmajame šių komandų susitikime triuškinančią pergalę 92:73 pasiekė Kauno klubas.



Prieš laukiantį dar vieną išvykos mūšį „Žalgirio“ vairininkas Martinas Schilleris pasidalijo mintimis apie būsimą varžovą.

„Kalbant apie „Baskonia“ yra du dalykai. Puolime jie yra labai greiti ir gerai kovoja dėl kamuolių puolime. Kreipsime dėmesį į grįžimą į gynybą bei gynyboje atkovotus kamuolius. Kadangi žaidžiame dvejas rungtynes per tris dienas, šiandien turime prižiūrėti kūnus ir atsistatyti. Turime pasikrauti energijos tam, kad rytoj galėtume turėti geras rungtynes“, - teigė M. Schilleris.

- Pirmas tarpusavio rungtynes Kaune laimėjote. Kas leido tą padaryti?


- Kontroliavome tuos du dalykus, apie kuriuos sakiau. Solidžiai grįždavome į gynybą ir kovojome dėl kamuolių. Manau, jog tai yra raktas į pergalę rungtyniaujant su jais.

- Kaune varžovus sutriuškinote, o vėliau jų žaidimas pradėjo gerėti. Ar manote, kad tai bus papildoma motyvacija jiems?

- Tikimės to. Pirmosios rungtynės yra viena, tačiau nereikėtų į tai žvalgytis. Dažnai tą sakau, bet šioje lygoje visi gali įveikti visus. Varžovų mes tikrai nenuvertinsime, nes tai yra labai stipri ekipa, su daug talento bei geru treneriu. Pirmosios rungtynės nedarys jokios įtakos.

- Jūsų komanda dažnai turi problemų su itin aukštais žaidėjais kaip Y. Fallas. Ar turite receptą kaip jį ryt stabdyti?

- Stengsimės neleisti priimti jam kamuolio, bet tai nebus lengva. Tai yra pirmas dalykas. Taip pat, reikia rungtyniauti truputį greičiau, mobiliau, ką ir bandysime daryti.

- Ar stengsitės, kaip nors kitaip paskirstyti minutes tiems, kurie galbūt žaidė mažiau vakar? Ar apie tai negalvojate?

- Tai nėra rungtynės, kuriose galėtume skaičiuoti minutes. Tai yra rungtynės, kuriose turime kautis kiek galime geriau ir naudoti tuos žaidėjus, kurių mums reikia tuo metu. Jei kažkas pavargsta, pakelia ranką, eina pailsėti ir vėl grįžta rungtyniauti.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: