V. Gomelskis: Ž. Obradovičius negalėtų iš Maskvos skraidyti į Monte Karlą

V. Gomelskis: Ž. Obradovičius negalėtų iš Maskvos skraidyti į Monte Karlą

Kaip jau rašėme, garsus Rusijos krepšinio komentatorius bei analitikas Vladimiras Gomelskis mano, kad Maskvos CSKA vyriausiasis treneris Dimitris Itoudis kitą sezoną nedirbs armiečių klube.



Specialisto jo interneto svetainėje paklausė, ką mano apie garsius trenerius – serbą Željko Obradovičių ir amerikietį Ricką Pitino – kaip kandidatus stoti prie CSKA vairo.

"Iš Maskvos nėra tiesioginių skrydžių į Monte Karlą", – apie po septynerių metų prie Stambulo "Fenerbahče" vairo praleidusį, o šį sezoną atostogaujantį Ž.Obradovičių pareiškė V.Gomelskis.

"Dėl Pitino mano nuomonė dvejopa. Jis puikiai pasirodė studentų krepšinyje. Vėliau sugriovė "Celtics" taip ir nesupratęs, kad jo "studentiški" metodai netinka profesionalams.


Tačiau du jo bandymai "Panathinaikos" parodė, kad ir pagarbiame treneriui amžiuje Rickas stebėtinai sėkmingai sugeba vadovauti komandai rungtynių metu.

O kai kurių "Pao" žaidėjų (Papapetrou, Mitoglou, Papagiannio) progresas įrodė, kad Pitino sugeba sėkmingai organizuoti ir treniruočių procesą. Nemanau, kad būtent Pitino būtų naudingas CSKA. Tačiau pati kryptis – trenerio su NCAA patirtimi paieškos – gali būti naudinga", – teigia specialistas.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: