Eurolyga: „Žalgiris“ – „Crvena Zvezda“ (GYVAI)

Eurolyga: „Žalgiris“ – „Crvena Zvezda“ (GYVAI)

Po ilgos pertraukos į „Žalgirio“ areną sugrįžta Eurolygos kovos. Antradienio vakare Kauno „Žalgirio“ ekipa žais atidėtas 24-ojo turo rungtynės su Serbijos čempione Belgrado „Crvena Zvezda“ komanda.



Mačo pradžia - 20:00 val.

VAIZDO TRANSLIACIJA ČIA

VAIZDO TRANSLIACIJA ČIA


„Crvena Zvezda“ šį sezoną jau kovoja tik dėl garbės ir su 7 pergalėmis per 24 rungtynes žengia 17-oje pozicijoje. Štai „Žalgiris“ per tiek pat rungtynių iškovojo 13 pergalių ir alsuoja į aštuntoje vietoje esančios Stambulo „Anadolu Efes“ nugarą. Dėl vietosTOP-8 kovojantys kauniečiai pradėjo šiek tiek strigti ir per paskutines šešerias rungtynes iškovojo dvi pergales, o šio vakaro mačą pasitinka su dviem nesėkmėmis iš eilės.

Paskutines dvejas Eurolygos rungtynes kauniečiai pralaimėjo vidutiniškai 18,5 taško skirtumo ir į Vitorijos „Baskonia“ ir „Barcelona“ komandų krepšius įmetė vidutiniškai tik po 65 taškus. Kauniečiai per paskutines šešerias rungtynes tik kartą perkopė 80 taškų ribą (81:73 prieš „Olympiacos“) ir tik tris kartus perkopė 70 taškų ribą (73:83 prieš CSKA ir 79:78 prieš „Valencia“).

Šie skaičiai galėtų šoktelti šį vakarą, kadangi „Crvena Zvezda“ yra devinta prasčiausiai besiginanti Eurolygos komanda, kuri praleidžia po 78,6 taško per rungtynes. Tiesa, pirmojo rato rungtynėse kauniečiai Belgrado ekipą palaužė nerezultatyviose rungtynėse ir šventė pergalę 75:69.





Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: