M. Schilleris: „Galvojant optimistiškai, P. Garino prisijungs anksčiausiai gegužę“ (VIDEO)

M. Schilleris: „Galvojant optimistiškai, P. Garino prisijungs anksčiausiai gegužę“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai grįžo į pergalių kelią Eurolygoje. „Žalgirio“ arenoje kauniečiai rezultatu 75:62 (22:26, 18:18, 20:14, 15:4) įveikė Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipą.



Po rungtynių „Žalgirio“ strategas Martinas Schilleris daug kalbėjo apie savo auklėtinių sveikatą.

„Sveikinu savo vyrukus su pergale ir esu labai patenkintas dėl mūsų gynybos antroje rungtynių dalyje. Per pertrauką padarėme tam tikrų korekcijų: geriau kontroliavome situacijas, ypač prieš Marko Simonovičių. Mūsų gynyba po pertraukos buvo geriau subalansuota.

Kalbant dėl Luko Lekavičiaus. Jo fizinė būkle dar nėra pati geriausia, bet tai yra normalu. Mes džiaugiamės juo, nes jis daro skirtumą savo greičiu, gynybos draskymu be užtvaros. Esu laimingas, kad jis grįžo“, - teigė strategas.

M. Schilleris taip pat atskleidė, kad traumą patyrė Artūras Milaknis.



„Artūras patyrė kirkšnies traumą, kuri jam trukdė jau kurį laiką. Jis neturėjo treniruočių prieš rungtynes, teko jį išimti ir šiose rungtynėse. Vis dar nežinome, ar jis skris į Madridą. Tai turėtų paaiškėti trečiadienį“, - pasakojo austras.

Strategas pasisakė ir apie Patricio Garino.

„Reabilitacija juda po truputį. Patricio jau žaidžia vienas prieš vieną, du prieš du. Tiesa, jis nežaidė vienus su puse metų ir savo vilčių labai aukštai nekeliu. Galvojant optimistiškai, jis prisijungs anksčiausiai gegužę“, - kalbėjo specialistas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: