P. Gasolis jau Barselonoje: „Turime galimybę laimėti du titulus“

P. Gasolis jau Barselonoje: „Turime galimybę laimėti du titulus“

Barcelona nuotr.

„Barcelona“ klubas trečiadienį sulaukė Pau Gasolio papildymo. 40 metų aukštaūgis atvykęs į Kataloniją neslėpė džiaugsmo.



Puolėjas atskleidė, kad šią savaitę laukia medicininė patikra, o kitą savaitę bus pristatytas visuomenei ir pradės treniruotes su komanda.

„Aš ir vėl Barselonoje! Esu laimingas ir sujaudintas šios galimybės šiuo mano karjeros momentu. Tai puiki komanda, o rungtyniaujame aukštame lygyje. Turime galimybę laimėti du titulus. Būsiu patenkintas, jei galėsiu dar pagerinti komandą.

Dabar laukia medicininė patikra ir bus įdomu pažiūrėti, kokia yra situacija, jog galėčiau žinoti savo galimybes treniruotėse“, - teigė atletas.

Primename, kad du kart NBA čempionas ruošiasi šią vasarą sudalyvauti savo paskutinėse olimpinėse žaidynėse Tokijuje, o būtent Barselonoje aukštaūgis sieks įgauti puikią fizinę formą.



P. Gasolis paskutines rungtynes sužaidė beveik prieš dvejus metus, kuomet vilkėjo Milvokio „Bucks“ ekipos marškinėlius.

Per visą savo karjerą P. Gasolis NBA sužaidė 1226 reguliariojo sezono rungtynes ir vidutiniškai pelnė 17 taškų, atkovojo 9,2 kamuolio, atliko 3,2 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 1,6 metimo.

P. Gasolis „Barcoje“ pradėjo savo karjerą ir žaidė šioje komandoje 1998–2001 metais.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: