Po dar vienos V. Gomelskio CSKA kritikos – armiečių atsikirtimas: jis neturi patikimos informacijos

Po dar vienos V. Gomelskio CSKA kritikos – armiečių atsikirtimas: jis neturi patikimos informacijos

Garsus Rusijos krepšinio komentatorius bei analitikas Vladimiras Gomelskis dar sykį sukritikavo Maskvos CSKA, o šį kartą sulaukė ir armiečių atsako.



Ketvirtadienį CSKA krepšininkai patyrė didžiausią pralaimėjimą šiuolaikinėje Eurolygoje – Stambule net 70:100 nusileido "Anadolu Efes".

"Pavargau sugalvoti pasiteisinimus mylimai komandai. "Efes" žaidimo lygis šiai dienai kur kasi aukštesnis už CSKA lygį.

Ši CSKA krizė – ne laikina, o sisteminė. Būtinos skubios ir griežtos priemonės klubo reanimavimui. Reikia pakeitimų ir ant suolo, ir aikštėje.


Tai buvo smūgis komandos, trenerio, vadybos savimeilei. Negalima sėdėti ir laukti, kad viskas išsispręs savaime. Labiausiai gniuždo visos komandos charakterio ir valios nebuvimas", – rėžė V.Gomelskis.

"Vladimiras Aleksandrovičius – senas CSKA sirgalius, suprantame jo pergyvenimus.

Tačiau būtina pažymėti, kad jis nėra komandos viduje, neturi patikimos informacijos apie klube vykstančius procesus, ir mums sunku suvokti, kuo remiasi jo reguliarūs įvertinimai ir rekomendacijos.

Neturime galimybės sekti visus komentarus, juo labiau, leistis į polemiką. Kaip mėgo sakyti Aleksandras Jakovlevičius Gomelskis: jei pabudai ryte, o apie tave nėra nė žodžio laikraščiuose, reiškia, tu mirei.

Apie mus rašo ir kalba, reiškia, mes gyvi", – CSKA pareiškimą pateikė "RIA Novosti".





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: