P. Gasolis: pažadėjau Š. Jasikevičiui daug dirbti

P. Gasolis: pažadėjau Š. Jasikevičiui daug dirbti

Barcelona nuotr.

Ryškiausia šio šimtmečio Ispanijos krepšinio žvaigždė Pau Gasolis grįžo į Barselonos "Barcelona" komandą, kurioje pradėjo savo karjerą.



Dvejus metus nerungtyniavęs krepšininkas pažadėjo "Barcos" vyriausiajam treneriui Šarūnui Jasikevičiui daryti viską, kad kuo greičiau įgytų sportinę formą.

"Viskas prasidėjo nuo pokalbio su Juanu Carlosu Navarro. Pakalbėjome apie galimą sugrįžimą į Europą. Tuomet pasakiau, kad jei grįšiu, tai tik į "Barceloną".

Tuomet pakalbėjome su treneriu Šarūnu Jasikevičiumi, jis paklausė, ko noriu pereidamas bei pažymėjo, kad tinku komandos braižui.


Jis pasakė, kad "Barcelona" šiuo metu yra aukštame lygyje, jog galėčiau čia baigti karjerą. Esu didelis sporto entuziastas, tad pažadėjau jam daug dirbti, kad pasiekčiau aukštus rezultatus", – Graikijos žiniasklaidai papasakojo katalonas.

P.Gasolis į NBA lygą išvyko 2001 metais, dukart tapo čempionu bei dalyvavo šešiuose "Visų žvaigždžių" mačuose.

40-metis 216 cm ūgio puolėjas, vilkėdamas Memfio "Grizzlies", Los Andželo "Lakers", Čikagos "Bulls", San Antonijaus "Spurs" ir Milvokio "Bucks" ekipų marškinėlius, viso sužaidė 1226 rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 17 taškų, atkovojo 9,2 kamuolio, atliko 3,2 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 1,6 metimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: