Th. Walkupas: „Skaudus pralaimėjimas, nes žaidėme gerą krepšinį“ (VIDEO)

Th. Walkupas: „Skaudus pralaimėjimas, nes žaidėme gerą krepšinį“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai išvykoje paskutinėmis rungtynių akimirkomis rezultatu 70:71 (22:21, 14:16, 18:20, 16:14) nusileido Miuncheno „Bayern“ ekipai.



„Žalgirio“ gretose rezultatyviausiai atrodė Thomas Walkupas, kuris pelnė 16 taškų. Jis po mačo teigė, jog skaudu pralaimėti mačo gale.

„Skaudus pralaimėjimas, nes žaidėme gerą krepšinį. Ypač antroje mačo pusėje. Buvo geras intensyvumas, geras susikaupimas. Atsilikome 6-7 taškais, tačiau tada 10 minučių rungtyniavome puikiai.

Skaudu pralaimėti taip, bet yra daug gerų dalykų, kuriuos galime pasiimti iš šių rungtynių“, - kalbėjo Th. Walkupas.


- Varžovams tai buvo labai svarbios rungtynės. Ar jie tą parodė aikštėje?

- Taip, buvo galima matyti, kaip jie šventė. Ypač sunku yra todėl, jog paskutines 7 minutes mes tikrai kontroliavome žaidimą, pataikėme metimus ir gerai atakavome, o jie taip pat užpuldavo. Jie dėl to labai kovojo ir belieka juos pasveikinti.

- Komandos puolimas buvo įstrigęs trečiojo ketvirčio pabaigoje ir ketvirtoje pradžioje. Kuo ypatinga buvo varžovų gynyba?

- Jie žaidžia fiziškai, yra gerai treniruojami ir turi gerą sistemą. Jie turi aukštaūgius, kurie gali keistis ginamaisiais, jie turi gynėjus, kurie gali gintis prieš aukštesnius varžovus. Tai gera gynybinė komanda. Nėra taip, jog mes būtume prasti puolime - jie tiesiog gerai gynėsi.

- Eurolygoje liko vienerios rungtynės. Kokios yra jūsų ambicijos jose?

- Norime laimėti rungtynes. Užsidėjęs šią uniformą ir žaisdamas krepšinį žinau, jog milijonai žmonių už tokią galimybę atiduotų viską. Nors rungtynės neturi didelės reikšmės, darysime viską, kad laimėtume.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: